VR:n -50 % alennus MYÖS KÖYHIMMILLE TYÖTTÖMILLE!

Työttömistä köyhimmät elävät käytännössä yhtä niukasti kuin opiskelijat, saamatta kuitenkaan samoja etuja.

Käytännössä köyhimmän lajin työttömät ja opiskelijat ovat kuitenkin YHTÄ KAIKKI HUIMASTI KÖYHYYSRAJAN ALAPUOLELLA, ei olisi VR:ltä iso myönnytys suoda alennus myös vähätuloisimmille työttömille.

Töitä ei moni saa läheskään heti valmistumisen jälkeen, saati helpolla muutenkaan. Tällöin elintaso notkahtaa. -- Se syö elämänlaatua, jaksamista ja kykyä osallistua mihinkään maksulliseen, esim. tässä tapauksessa matkustamiseen kotimaassa, mikä on monelle niukkuudessa sinnittelevälle silkka haave.

VÄHÄVARAISUUDEN VOISI JUNASSA/ASEMALLA TODISTAA HELPOSTI VIIMEISIMMÄLLÄ KELAN TYÖMARKKINATUEN MAKSUILMOITUKSELLA / HENKILÖLLISYYSTODISTUKSELLA TAI UUSIMMILLA TILIOTTEILLA / OTTO-AUTOMAATISTA TULOSTETTAVALLA TILITAPAHTUMAKUITILLA. Moni köyhä matkustushaluinen olisi varmasti valmis viemään VAIKKA KAIKKI edellämainitut asemalle !

Matkustaminen virkistää sekä ihmistä että kansantaloutta kun väki ja raha liikkuvat, VR tekisi palveluksen Suomelle sekä itselleen monessa suhteessa! Täyshintaisena lippu saattaa jäädä kokonaan ostamatta, jolloin VR ei muuta kuin häviä. Kauppa se on mikä kannattaa, pienemmälläkin voitolla.

Joukkoliikennettä tulisi ilmastonmuutoksen takia suosia päinvastoin kuin yksityisautoilua, mutta ilman alennusta moni köyhimmistä työttömistä on täysin kykenemätön matkustamaan junalla.

VR:N ON LAAJENNETTAVA -50% ALENNUS KÖYHIMPIIN TYÖTTÖMIIN NYT!

VAADIMME TÄHÄN HETI MUUTOSTA !

 


Ulla Hyyryläinen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Ulla Hyyryläinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?