VR:n kausilippuun myös "opiskelija" vaihtoehto

VR:n kausilippuun on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan aikuinen ja lapsi vaihtoehdot. Useat opiskelijat kuitenkin matkustavat junalla joka päivä kouluun ja takaisin. Pitkiä tai lyhyitä matkoja. Silloin heidän vanhempansa joutuvat maksamaan reilun summan, Ainostaan koulumatkoja varten.

Miksi kausilippua ei ole siis saatavilla opiskelijoille?

Pelkkä Riihimäki-Helsinki KUUKAUDEN kausilippu maksaa 173€, koska opiskelija lippua ei ole. Tämä muutos voisi vaikuttaa myös nuorten sosiaalistumiseen, sillä yhä useampi haluaisi Helsinkiin tai muihin suuriin kaupunkeihin esimerkiksi kesätöihin tai kouluun, josta olisi sitten helppo aloittaa tulevaisuuden pohja. Nuorten kesätöistä saatu palkka on yleensä muutenkin todella huono, joten siitä ei todellakaan ole varaa maksaa noin suurta summaa.

Toivottavasti olet samaa mieltä ja haluat tuoda yhdessä nuorille ja muille opiskelijoille hyvän ja kattavan tulevaisuuden. Kiitos äänestäsi, se on meille monelle tärkeä! 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Opiskelialippu voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?