Matka maailman ympäri 80 päivässä televisioon! (Around The World With Willy Fog)

Adresiin alunpanija tulee lähettämään henkilökohtaisesti adressin YLE;lle kun uskoo nimiä olevan tarpeeksi. Jolloin YLE tulee huomaamaan kuinka tätä sarjaa kaivataan.

Kaikki varmaan muistavat tämän? Willy Fogg-niminen herrasmies lyö vetoa että hän pystyy matkaamaan maailman ympäri 80 päivässä. Hänen matkaansa lähtee hovimestari Passepartout ja tämän ystävä Tico. Matkan varrella matkaan tulee myös prinsessa Romy.

Laitoin YLE;lle palautetta (myöskin tästä kuten myös muskettikoirista) ja sanottiin että Sarja näytettiin uusintana vuonna 2005 ja lähiaikoina ei ainakaan ole saatavana esittämisoikeuksia. Itse en huomannut että se tuli televisiosta!

Englanninkielinen video;
http://www.youtube.com/watch?v=3XFbLVcFXUo

Sarjahan on ilmestynyt DVD;nä, tosin lyhennettynä 75minuuttiin! Itselläni on DVD ja pikkusisarukseni pitävät sitä hyvänä, mutta itse olen katsonut Willy Foggin kokonaan, siis sarja ei todellakaan ole 75minuutin pituinen! Muistan että meillä olisi ollut ainakin 3 vai oliko joko 4 tuntia kasetilla Willy Foggia. KOKO SARJA TELEVISIOON!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jonna Nieminen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?