Maksikirje säilytettävä postin valikoimissa

Kommentoitu viesti


Vieras

#35

10.01.2015 11:40

Suurimmassa osassa suomessa on ihan perinteiset postilaatikot, johon 99% maksikirjeistä mahtuu heittämällä muun päiväpostin mukana. Ongelma on kerrostalojen postiluukut, joihin kaikki suurikokoiset kirjeet eivät mahdu, silloin ne pitää noutaa paketin tavoin postin toimipisteestä.

 

Se, että osa joutuu maksikirjeet toimipisteestä hakemaan aiheuttaa sen, etä muutkaan eivät saa näitä lähetyksiä kotiin? Kun noi saa ja mää en niin kaikilta pois?

Vastaukset


Vieras

#36 Re:

2015-01-10 12:12:51

#35: -  

 Tuo että maksit on kaikilta pois sen takia, että "osa saa laatikkoon ja osa ei" ei edes päde, koska ulkomailta tulee edelleen maksikirjeitä. Niiden jakaminen on postille ihan samanlainen 'ongelma' kuin Suomen sisäisten maksien. Se, että maksikirje poistetaan suomen valikoimasta ei liity mitenkään niiden jakamiseen, vaan on tekosyy postille laskuttaa enemmän postipakettien kautta.

maksit postista haettaviksi

#51 Re:

2015-01-11 13:28:50

#35: -  

 Tuntuu kun lukee kommentteja siellä ja täällä että postinjakajat vastustavat maksikirjeitä, mutta jos ne oisivat aina postista haettavia lähetyksiä niiin johan kantajienkin  taakka vähenisi kun ei tarvisi kuljettaa kuin se saapumisilmoitus