Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#572 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YHTEISTYÖ?

03.06.2012 22:21

#571: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YHTEISTYÖ? 

 Niin ,minä ajattelen ,että kukaan ei välttämättä tiedä enää mistä kaikki alkoi,paljon asioita voi liittää aikaan jolloin yläluokat siirrettiin Merenkurkun yläkoulusta,Onkilahteen,samaan aikaan alakouluun tuli uusi rehtori.Yläkoulussa oli kriisi rehtoein asemasta jonka jälkeen tuli uusi rehtori.Samaan aikaan yläkoulun Musiikinopettajat vaihtuivat  lähes vuosittain.  Merenkurkun yläkoulussa oli musiikiluokka yksi luokka.Onkilahdessa käytäntö muutettiin erilaiseksi,yhtenäisyys kärsi,en oikein usko että kukaan on tarkoittanut tehdä väärin,uusissa tilanteissa tulee väärinymmärryksiä,nähdään asioita eri tavalla,ei uskota kokemuksen tuomaa viisautta edes tärkeimmissä paikoissa.Asiat ovat kehittyneet pikku hiljaa eikä epäkohtiin ole osattu puuttua ajoissa!

Ei yhteistyötä ole helppo rakentaa,mutta periaatteet ja tavoitteet tulisi olla yhtenäiset,jolle yhteistyö rakennetaan,olen ymmärtänyt että tästä on perimmältään kyse,kun niin paljon on tapahtunut ikäviä asioita,yksi asia johtaa toiseen,kun ei ajoissa ole puututtu epäkohtiin!

Olen edelleen sitä mieltä että Jurin irtisanominen ei asiaa paranna,joku muu tapa pitää löytyä ja toivon sydämestäni että löytyy!

Vastaukset

Jack

#573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YHTEISTYÖ?

2012-06-03 23:45:44

#572: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: YHTEISTYÖ?

Hieman uutta lisävalaistusta asiaan tuo vaasalaisia.infossa juuri ilmestynyt video.

Tässä osoite vaasalaisia.infon foorumiin http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=2795.msg112008;topicseen#msg112008

 

Juri Kadar on on irtisanottu.  Irtisanomisen syyt on epäillysti salattu.  On epäilty, että syynä olisi kiusanteko tai jopa kateus. 
Irtisanomisesta on valitettu ja asia menee lautakunnan päätettäväksi.  On epäilys, että irtisanomien esittelijä lautakunnalle on irtisanoja.  Näin lautakunta saa epäillysti yksipuolista ja väärää tietoa.
Tällä videolla annetaan lautakunnalle mahdollisuus kuulla Juri Kadaria.  Juri kertoo, että hänen on huono puolustautua kun hän ei tiedä irtisanomisen perustetta.
Asia kuin asia, niin siinä pitää aina kuulla molempia osapuolia.  Voidaan epäillä, että lautakunta ei saa mahdollisuutta kuulla molempia osapuolia vaan saattaa saada jopa väärän kuvan.  Tarjoamme lautakunnalle mahdollisuude kuulla myös Juri Kadaria.
Juri Kadar ei pysty puolustautumaan koska hänelle ei ole sanottu selkeätä syytä.
Kun joku irtisanotaan, niin asia on sillä selvä.  700 henkilöä on kuitenkin sitä mieltä,että irtisanominen ei olisi oikein.
Asiat ovat määrätty salaisiksi.  Salaisiksi ne on mahdollista määrätä koska on olemassamääräys, että jos asian julkituomisesta on haittaa työnantajalle, voidaan ne määrätäsalaisiksi.  
Koska irtisanomisen syyt ovat määrätty salaisiksi, voidaan epäillä, että niistä olisihaittaa irtisanojalle ja irtisanominen ei olisi perusteltua.
Kadar on neljäs opettaja joka lyhyen ajan sisällä tavalla tai toisella poistuu talosta.
Kadar ja hyvin monet toivovat, että neljän vuoden ajan jatkunutajojahti nyt vihdoin päättyy ja hän voisi palata syksylläoppilaidensa, opettajakollegojensa luokse, kouluunsa, jossa hän ontoiminut kaupunkimme hyväksi erittäin tulosekkaasti lähes 30 vuotta.
Emme julkaise tässä mitään salaiseksi luokiteltua mutta sen kertominen, että asia on salainen, ei ole salaista.
Toimitus ei ota kantaa puoleen eikä vastaan vaan antaa kansalaiselle itselleen sen mahdollisuuden.  Toimitus ei myöskään ota vastuuta mistään.
Toimittaja Kari Lajunen