Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ymmällään

#27601 Re: Re:

28.01.2014 20:54

#27598: - Re:

 

 

Miten nämä Israelin arkeologian uutuudet liittyvät Suomen tulevaan avioliittolainsäädäntöön?

 

 


Vieras

#27602 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

28.01.2014 21:00

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.01.2014 21:11


Vieras

#27604 Re:

28.01.2014 21:35

#27596: -

Minua ei ainakaan ole loukattu.  Ole ihan rauhassa vaan.  Täytyyhän asioista voida keskustella ja näkökulmia on tietysti erilaisia eri ihmisillä. Hyvää yötä!


Vieras

#27605

28.01.2014 21:40


Saadakseni pois tuon väestönkasvu/islam-sivun, laitan
tämän kasvuennusteen vuodelle 1950:

Edellä olevat ennusteet on laskettu Wienissä sijaitsevassa systeemianalyysin kansainvälisessä tutkimuslaitoksessa IIASA. Siellä on laskettu myös Eric Kaufmanin kirjassa [11, kuva sivulla 182] mainitut ennusteet kolmelle maalle vuodeksi 2050:

Sveitsi 11 %
Itävalta 17 %
Ruotsi 20-25 %

Tulemme moneen maahan nähden noin 30 vuotta jäljessä. Se johtuu siitä, että Suomeen muslimien massamuotoinen maahanmuutto alkoi vasta vuonna 1990, kun se esimerkiksi Saksaan alkoi 1960-luvun alussa turkkilaisilla siirtotyöntekijöillä.

4. Muslimien näkemys maahanmuutosta
Yusuf al-Qaradhawi on kansainvälisen muslimioppineiden liiton presidentti. Hän on siten aikamme merkittävimpiä muslimiteologeja. Hän on sanonut, että islam tulee palaamaan Eurooppaan valloittajana, eikä sen tarvitse käyttää siihen välttämättä edes väkivaltaisia keinoja muuten kuin pelotteena: musliminaisten kohdut ovat tehokkaampi ase.





Vieras

#27606 JUMALALLAKIN ON TUNTEET

28.01.2014 21:44

Iloinen Jumala
Joskus Jumala on tosi iloinen. Varsinkin silloin kun hänen omansa tekevät
hyvää, auttavat lähimmäisiä, palvelevat köyhiä, sairaita, surevia ja
pelkääviä. Jumala tuntee iloa, kun Hänelle tuodaan lahjoja. Kun Hänen työnsä
puolesta rukoillaan, lähetystyötä edistetään ja pahaa vastustetaan. Jumala
on iloinen kun työ menee eteenpäin. Mutta yhdessä tilanteessa taivaassa
Jumala panee pystyyn oikein kunnon kekkerit. Juuri silloin kun maan päällä
joku kääntyy Hänen puoleensa. Silloin taivaassa alkaa varsinaiset
karnevaalit.

http://www.teuvovriikonen.fi/kirjoitukset/hengelliset/Jumalallkin_on_tunteet.htm

Vieras

#27607 Päivän psalmi

28.01.2014 23:11


Psalmi 37

Vanhurskaat perivät maan
sairautta se on

#27608 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

28.01.2014 23:23

Rakastatko sinä?

#27609 Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi

28.01.2014 23:36

Jeesus oli sorrettujen ja vähemmistön puolella. Vanhurskaat fariseukset väittivät, että Jeesus ei ole Jumalan poika ja kivittivät Jeesuksen. Samaa tekin teette nyt.

»Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat.»

Rakastatko sinä lähimmäistäsi niin kuin itseäsi? Miksi sitten sallit avioliiton vain itsellesi, mutta et mies-mies parille tai nais-nais parille? Entä jos sinulta otettaisiin oikeus rakastaa pois, koska sinä suljet sen oikeuden muilta pois? Jos et kykene rakastamaan lähimmäisiäsi niin kuin itseäsi, et ole oikeasti kristitty. Kristitty rakastaa lähimmäisiään pyyteettömästi, olkoon se lähimmäinen tummaihoinen, hetero, homo tai vaikkapa köyhä. Sulkemalla oikeudet vain itselle, teette itsestänne itsekkäitä, julmia ja ahneita sekä samalla syrjitte muita ihmisiä. Se ei ole lähimmäisen rakkautta se. Mihin on koko kristillisyyden ydin unohtunut, se rakkauden kaksoiskäsky? Julistatte olevanne niin kovasti kristittyjä, mutta unohdatte kaikista tärkeimmän asian, sen lähimmäisenrakkauden. Mikä se sellainen uskovainen kristitty on, joka unohtaa koko kristillisyyden ytimen? Se on susi lampaan vaatteissa. Paholainen enkelin kaavussa.

Oikea kristitty rakastaa kaikkia lähimmäisiä, myös homoja, myös tuhmmaihoisia, myös muissa maissa asuvia, köyhiä, rikkaita, sairaita, erilaisia ihmisiä. Syrjimällä tiettyjä ihmisryhmiä aiheutatte yhteiskunnassa vihaa, surua, sotaa, epätoivoa, epätasa-arvoa. Minkälainen on ihminen, joka tuijottaa vain omaa napaa ja ajaa vain omia etuja polkien toisten oikeuksia? Sellainen ei ole oikea kristitty. Sellainen on se, joka kivitti Jeesuksen, Jumalan Pojan, paholainen enkelin kaavussa.
Jeesus voittaa, ei islam

#27610 Re:

29.01.2014 02:46

#27605: -

Muslimit ovat aina halunneet valloittaa ja alistaa. Muutama sata vuotta sitten te yrititte sitä Euroopassa, onneksi kuitenkin muslimit joutuivat perääntymään. Jeesus Kristus on suurempi kuin Allah (joka on paha henki eli demoni) ja islamin henkivalta tulee murtumaan lopulta. Islamille käy kuten kommunismille Venäjällä: se romahtaa. Onneksi islamilaisissa maissa ihmiset ovat tulleet tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena Pelastajanaan, siitä on kuultu monia todistuksia.

Islamin puolesta ei kannata käydä jihadia, koska islam johtaa kannattajansa ikuiseen kadotukseen. Allah ei ole kuollut kenenkään puolesta, mutta Jeesus on kuollut sinunkin puolestasi, joka luet nyt näitä rivejä.

 

 

 

 

res.matr.

#27611 Re: JUMALALLAKIN ON TUNTEET-KAS KUMMAA...

29.01.2014 03:42

#27606: - JUMALALLAKIN ON TUNTEET 

 Teillä ei sensijaan ole paljonkaan tunteita niitä ihmisiä kohtaan joiden rakkauden mitätöimiseksi te yritätte täällä  parhaan ymmärryksenne mukaan kommentoida ja perustella  ja joiden liittojen estämisessä kilvan  ( nyt vielä, viime hetkelläkin...) kunnostautua -`Rakkauden Jumalaanne` vedoten !

Kai te sen tiedätte ,että lisääntymisparittelu sujui ihmisiltä mainiosti ennen Raamattuakin ? Ei ihmiskunta siihen mitään käskyjä,lakeja tai kirjoja tarvinnut !

 Lapsia syntyi silloin (perusperiaatteessaan) samalla tavalla kuin nytkin ja ihmiskunta on sitten niiden muinaisten aikojen jälkeen lisääntynyt ja lukumäärältään kasvanut niin valtavasti , että mitään ei  haittaa vaikka muutama prosentti siitä ei nyt saisikaan jälkeläisiä.Turhaan siis  kannatte siitäkään huoltanne.

´Avioliitolle´ei jossain kollektiivista elämää eläneissä metsästäjä-keräilijäyhteisöissä ollut edes tarvetta.Se on tullut vasta paljon myöhemmin, uskontojen myötä.Siviiliavioliitto taas, on tullut käytäntöön  Ranskan ns. ´Suuren  vallankumouksen´ myötä,jolloin siinä  maassa valtio erotettiin kirkosta.

Neuvostoliitossa ja muissa kommunistimaissa avioliittoon  vihkimiset eivät tapahtuneet kirkoissa ,eikä niissä käytetty mitään uskonnollisia vihkimiskaavoja. Tämäkin on todistus siitä ,ettei avioliitolla ja perheellä ole välttämättä aina ollut  historiassa yhteyttä  uskontoihin-ja silti niitä on ollut  aivan samalla tavalla( ja vähintään  yhtä paljon kuin silloin,kun  uskonto  ja kirkko  vielä asettivat - esim. noissa maissa -rajoituksia monillekin ns.´epäsäätyisille suhteille).

Se taas ,ettei entisessä Neuvostoliitossa ja muissa  entisissä kommunistisissa maissa suhtauduttu ennen,  eikä suhtauduta nytkään suvaitsevasti homoseksuaaleihin  yleensäkään todistaa puolestaan sen ,että yhteiskunta ei tarvitse kirkkoa edes suvaitsemattomuuteensa- se kykenee aivan samaan  niin kirkon avulla ja myötävaikutuksella ,kuin ilman sitäkin.

Se, millaisessa yhteiskunnassa me tässä asiassa elämme tulee ratkeamaan hyvin pian. Onko se avoin ,Pohjoismainen kansalaisyhteiskunta ,jonka päätöksenteossa otetaan  myös vähemmistöt huomioon vaiko jälkikommunistisille maille ominainen ,byrokraattinen,jäykkä sanelupolitiikan yhteiskunta, jossa  ´oikeauskoisten´ valtionkirkko on ottanut puolueen aatteen paikan ja vähemmistöjen vaatimukset otetaan vastaan vesitykein ja mellakkapoliisien kilpiä vasten...pian sen näemme.Minulla  kun nyt on vain sellainen aavistus, että kansalaisaloitteen torjuminen , vieläpä toiseen kertaan, olisi Niinistöllekin jo melkoisen kiusallinen "sivukysymys" seliteltäväksi pohjoismaisissa yhteistyötapaamisissa demokratiamme toimivuudesta lainsäädäntömme tasolla ja lehdistön, ym -toimittajien innokkaan uteliaita  kysymyksiä olisi hänen siinä vaiheessa  jo aivan mahdotonta väistää ,saati kiertää...Asia alkaisi herättää huomiota jo kansainvälisessäkin uutisvälityksessä.Suomeahan näet  on totuttu kansainvälisesti  pitämään ´pohjoismaana´ .Pian oltaisiinkin jo  tilanteessa,että sanottaisiin Pohjoismaat JA Suomi...( siis :omana"erillistapauksenaan"...)

Vieras

#27612 Viestejä Jumalalta viime päiviltä

29.01.2014 04:12

- UK storms sikh worshippers escape tornado lightening
- Mosque collapsed in central Java/The Muslim Times
- Jesus statue in Rio De Janeiro struck by lightning, Christ the Redeemer loses the finger
- Miracle cross still standing after engulfed in wild fire (on the top of Azusa mountain)

Jumala ilmoittaa itsensä mm ukkosessa. Näinä päivinä Hän myös kaatelee kaikenlaisia epäjumalia.


Ecce homo !

#27613 Re: Viestejä Jumalalta viime päiviltä ?

29.01.2014 05:03

#27612: Vieras - Viestejä Jumalalta viime päiviltä 

 Ja ketkäpäs näihin Jumalan vihanpurkauksiin muut olisivatkaan syyllisiä kuin juuri ja nimenomaan ja ainoastaan homot... Niinpä niin...senhän saattoi  jo arvatakin...

Eli kuinkas muutenkaan... homot sitä  ,homot tätä...jne. Loppujen lopuksi:homojen aiheuttamaahan on kaikki paha mitä nyt  maailmassa sattuu  vain sattumaan...Eiks´ vaan?

Vieras

#27614 Kun meri ja aallot pauhaavat

29.01.2014 06:30

Waimea Bay Shore Break - North Shore Hawaii 01-23-14

Jumala ilmoittaa itsensä luonnossa, esim. myrskyissä.
Vieras

#27615 Re: Kun meri ja aallot pauhaavat

29.01.2014 06:52

#27614: Vieras - Kun meri ja aallot pauhaavat

 

Myös Yhdysvaltain raamattuvyöhykkeen tämäntalviset ennätyspakkaset ovat Jumalan varoitus republikaanien teekutsuliikkeelle, jonka suomalainen äänitorvi on teologian dosentti Juha Ahvio.

 

 

Vieras

#27616 Re: Re: Kun meri ja aallot pauhaavat

29.01.2014 07:10

#27615: Vieras - Re: Kun meri ja aallot pauhaavat

Ahviota en tunne, mutta USA:n ilmat niinkuin muuallakin taitavat olla Jumalan ravistelua. Sanoisinpa, että alkusoittoa vasta.


Vieras

#27619

29.01.2014 08:21

Päivän Sana

Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat. Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

Room. 8:1-2 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#27620 Re: Re:

29.01.2014 08:54

#27600: - Re:

 

Jotenkin se tuo Jumalan henki kyllä taitaa sanoa,  että ilman konkreettista avun antoa tässä tapauksessa ainakin rukouskin jää köyhäksi.(Syyria)
Patmoksella on eräs yhteistoimintajärjestö alueella.  Siitä ainakin on tieto itselläni,  ja Patmoksen kautta voi apua lähettää.  En muista järjestön nimeä nyt tässä,  mutta vastaan tullessa täytyy laittaa.  Pienikin määrä kuukausittain tekee järjestöjen toiminnan helpommaksi,  kun siinä on tähtäystä pitemmälle kuin lähipäiviin. 
Olen itse käyttänyt yksinkertaista konstia:  tausta-pahvilla suojattua lähetystä.  
Päälle  ei tarvitse muuta kuin Patmos/Syyria  ja Pl 86  00881 H:ki


Vieras

#27621 Re: Re: Re:

29.01.2014 08:59

#27620: - Re: Re:

 

Varmin ja eettisesti paras apu menee perille poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman Punaisen ristin kautta.

 

 

 


Vieras

#27622 Re: Re:

29.01.2014 09:01

#27610: Jeesus voittaa, ei islam - Re:

 

Hei,  siellä bunkkerissa!  Kenelle viestisi oli suunnattu?


Vieras

#27623 Re:

29.01.2014 09:16

#27617: -

 

Hyvä tuollainen koulutus,  mutta itse epäilen suuresti kuinka yhdistetään kaksi usein täysin vastakkaisilla voimilla työskentelevää maailmaa: hengeltään jumalaton  (siis tarkoittaa nimenomaan ILMAN Jumalaa )  oleva, vain ihmisen noteeraava,  vain ihmiseen turvaava henkinen maailma,  kuin psykologia pohjimmiltaan on,  hengelliseen todellisuuteen. Mahdollisuus ainakin mennä helposti toiseen laitaan,  on sisäänrakennettu tähän yritykseen,  mutta toivotaan ja rukoillakkin pitäisi tietysti,  että pysyy tasapainossa.
Olen vaan ollut havaitsevanani  (onpa muuten vaikea sana)  että toiseen laitaan mennään äkkiä.  Sitä on Suomessakin
koettu tapahtuneen.  Tämä on erittäin vaikeasti toteutettava alue.

Tämä ei tarkoita sitä,  ettei Luojalle ole tunnettua se,  mikä on ihmisen sielussa.  Vaan samoin kuin aikoinaan kirkon diakoniatyö lähti sielunhoidon alueella aivan ulos kr.uskosta toteuttamaan tämän maailman ajan voimia ja henkäyksiä kristillisellä päällekirjoituksella,  samoin voi käydä osittain  näissä yrityksissä.

Kolmiyhteisellä Jumalallahan on mahtavat potentiaalit parantaa ihmistä syvältä,  syvemmältä kuin mikään toinen instanssi voi kuvitellakkaan.  Tätä hiljaista,  itsestään melua pitämätöntä tekijää toivottavasti osataan ottaa  todella mukaan näihin
juttuihin.  Kaikkeen,   ei ainoastaan noihin interventioihin.


Vieras

#27624 Re: Re: Re: Re:

29.01.2014 09:18

#27621: - Re: Re: Re:

Kaikki apu on tarpeen,  on sitä tullut senkin alla kerättyä joskus lippalakki kourassa.

5veeeeeeeeeeeee +

#27625 Luonnollisesti

29.01.2014 09:33

Avioliitto on naisen ja miehen väliseksi tarkoitettu ja suunniteltu, lapsikinhan sen tietää!