Graffitit laillisiksi!

DD0DD

/ #20 Ei siis mitään rajaa

05.05.2013 07:52

Helsingissä pahoinpitelystä (joku luu murtui naamassa) tuli sakkoa jotain 200€ mutta graffitista tuli 2000€ eli missä menee kohtuus kun voit hakata kymmenen ihmistä ja se on yhtä suuri rikos kun maalaat yhden hienon graffitin.
Graffiteja kuuluisi olla enemmän koska on tylsää nähdä pelkkää harmaata mutta jos on paljon hienoja monivärisiä graffiteja (throwieita tai piissejä) niin ei sen pitäisi haitata koska mielummin vaikka hieno taideteos kun harmaa seinä.
Graffitiin suhtaudutaan kielteisesti koska yhteiskunta haluaa niin.
Onneksi vielä on graffiteja.
Laillisista graffitintekopaikoista vielä sen verran että on toisaalta hölmöä kun niitä on niin vähän ja toisaalta sekin ärsyttää kun jos joku on tehnyt sinne jo valmiiksi hienon piissin niin ei sitä kukaan halua pilata pienellä throw-upilla.
Ei laillisista graffitiseinistä ole periaatteessa mitään hyötyä koska ne on paljolti pelkkään suttailuun mutta on niissä hienojakin piissejä.
Tageista en esimerkiksi junissa tai busseissa pidä mutta jos niitä olisi tavallisissa seinissä muiden graffitien lisäksi niin sitten hyväksyisin ne.
Jos joku ei pidä graffiteista eikä mielellään haluaisi katsella niitä niin eihän moni pidä veroista mutta joutuu niitä silti maksamaan.