Kioski Tyynille Töölönlahdella jatkoaika


Vieras

/ #8 Re: saisiko vähän enemmän tietoa?

19.04.2011 11:57

#2: Hämmästynyt - saisiko vähän enemmän tietoa? 

 kioski on maksanut kaikki vuokrat ja lupamaksut. Lupian haetteen muistaakseni kuudesta virastosta. Lisäksi kioskin rakentaminen on rahoitettu omasta pussista. Kiista on ehkä syntynyt terveysviranomaisten vaatimaan vesijohtoveteen, joka johdettiin oopperasta 300 pitkällä letkulla. Rullalautailija ja rullahiihtäjä kompastuivat letkuun (halkaisija 20mm) joka meni kävelytien ylitse. Rullahiihtäjä on saanut vakuutuksesta korvaukset. Kaupungin Tilakeskus suivaantui asiasta ehkä? Meille ei ole kerrottu syytä jatkovuokrauksen vaikeuteen, vaikka olemme asiaa tiedustelleet. Meille on sanottu puhelimessa, "Kyllä te sen itse tiedätte". Kaupungin kanta on luiskahtanut meille vahingossa kaupungin heidän sisäisessä sähköpostissa. Terveysviranomaiset sanoivat elokuussa 2010 laittakaa vesi kuntoon 1.5.2011 menessä. Tämäkään ei ole tullut Rakennusviraston Isojen päättäjien tietoon. Heillä ei ole ollut toistaiseksi halua ottaa meitä vastaan ja selvittää mahdolliset ongelmat. Teknisesti asiat nämä mahdolliset vesiasiat voi ratkaista nopeasti ja meidän kustannuksella.

Taustalla voi olla myös Rakennus viraston yleinen kanta mikroyrittäjille "Pannaan ne kuriin, ei täällä mitkää kioskit, kahviautot, yö nakinmyyjät ja munkinpaistajat mellastele, kaikilla pitää olla EU standardin mukaiset luvat ja vehkeet". Toivottavasti ei näin kun me pienet mikroyrittäjät kuitenkin annamme kaupunkilaisille mahdollisuuden hengäntää ja nauttia pienistä elämyksistä. Tämä kaikki hammentää,kun vertaa pieniin kuntiin jossa yrittäjä passataan ja toivotetaan tervetulleeksi.

Helsinki puhuu netissä ja Pajusen suulla kauniita, mutta toteutus ontuu pikkusten kanssa pahasti. Pelko kaupungin paikan menetyksestä  jäytää. Ei lupien määrä pelota, mutta vasten tai pahantahtoiset päättäjät.

 K Korpiola