Tienkäyttömaksut ja satelliittivalvonta eivät kuulu Suomeen!

Petteri

/ #57 Isoveli valvoo

04.10.2013 08:46

Kysymys on VALVONNASTA. USA:n liberalistit ajavat maailmasta yhtä suurta big brother taloa jossa isoveli valvoo 24/ 7 tekemisiäsi ja mikäli se ei ole heidän etunsa mukaista, he yhä enenevissä määrin myös puuttuvat siihen. Heidän etujensa mukainen tarkoittaa sitä että tekemisesi eivät palvele heidän suuruudenhulluja tavoitteitaan. Menestyskirjailija Ilkka Remes kirjoitti fiktiivisen teoksen EU:n ja mafian kytköksistä ja kommentoi tekemäänsä alustavaa tutkimustyötä näin: -Internet, sekä puhelinliikenne.
-Valuutta sähköiseksi joka mahdollistaa rahaliikenteen täydellisen seurannan.
-Terveydenhuoltojärjestelmän muutos ajaa myös ko. asiaa. Kaikki reseptit ja lääkärikäynnit, E-reseptit ym. samaan tietokantaan johon myös aukoton valvonta.
-K-, S- ym etukorttien kautta päivittäisten ostostesi seuranta.
-Ajoneuvojen 24/ 7 satelliittiseuranta joka valvoo sijaintisi lisäksi myös mahdollisia ylinopeuksia ym. ja toimittaa sakkolapun perässä postilaatikkoosi Järjetelmä sisältäisi myös ns. mustan laatikon joka taltioi kaiken mitä autossa tapahtuu ja joka mahdollistaa myös puhekeskustelujen reaaliaikaisen salakuuntelun.

Lisäksi Suomalainen yliopisto teki kokeen jossa havaittiin että autoihin on mahdollista hakkeroitua ja vaikka ohjata ja kaasuttaa halutessaan. Satelliittivalvonnasta ja ko. ominaisuudesta tulisi oikea täsmäase USA liberaaleille joille toisinajattelijoiden tappaminen on arkipäivää.

Haluammekome näitä Suomeen??

Haluammekome tällaista??!?!?