Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #4484 Re: Re: Mielenosoitus 24.7.2014 klo 17- Eduskuntatalon edessä!!!

17.07.2014 07:26

#4479: Juhani Starczewski - Re: Mielenosoitus 24.7.2014 klo 17- Eduskuntatalon edessä!!!

 

 

Tulitauko ei onnistunut, koska siitä ei neuvoteltu Hamasin kanssa. Kyllä tämä tieto on moneen kertaan kerrottu kaikissa tiedotusvälineissä.

Jos sinä haluat sopimuksen Maija Meikäläisen kanssa, niin sinun pitää neuvotella Maijan Meikäläisen kanssa, eikä Jaana Jokusen kanssa.

 

Egyptiläiset neuvottelivat mönkään menneestä tulitaukosopimuksesta Mahmud Abbasin kanssa ja jättivät Gazan hallinnon huomiotta. Hamas kommentoi kuulleensa tulitaukoesityksestä mediasta.

http://yle.fi/uutiset/toivoa_tulitaukoneuvotteluista__palestiinalaisten_presidentti_ja_hamasin_edustaja_tapasivat/7360545

 

Vasta myöhemmin asiasta neuvoteltiin myös Hamasin kanssa:


Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas on tavannut tänään keskiviikkona Gazaa hallitsevan Hamasin Moussa Abu Marzoukin Egyptin pääkaupungissa Kairossa, kertoo Egyptin valtiollinen uutistoimisto Mena.

He ovat keskustelleet Egyptin neuvottelemasta tulitaukoesityksestä, joka tähän mennessä ei ole toiminut Gazan taistelijoiden ja Israelin välillä. Israelin ilmaiskut ja Hamasin raketti-iskut ovat jatkuneet tänään yhdeksättä päivää.

 

 

 


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…