Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #4488 Helsingissä osoitettiin mieltä näyttävästi

17.07.2014 08:27



Sadat mielenosoittajat marssivat rauhan puolesta lauantaina Helsingissä vaatien Israelia lopettamaan sotaoperaationsa Gazaa vastaan. Katso videokooste mielenosoituksesta.

Toimittaja, kuvat ja video: Hossein Bahmanpour
13.7.2014, Verkkomedia.org



Helsingissä osoitettiin mieltä näyttävästi - Näpit irti Gazasta!

Kansat ja kansalaiset kokoontuivat Helsingin Eduskuntatalon eteen pilvisenä kesäpäivänä osoittamaan mieltä kolmannen Gazan sodan takia. Paikalla oli tosiaankin laaja kirjo erilaisia ihmisiä - heitä kaikkia yhdisti inhimillisyys ja ymmärrys oikeasta ja väärästä.



http://www.verkkomedia.org/pics/Gazan_sodan_vastainen_mielensosoitus.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Poliisin arvion mukaan paikalla oli noin 300 mielenosoittajaa. Itse arvioin, että heitä oli parhaimmillaan ainakin 400.



Mielenosoittajat marssivat Eduskuntatalolta Helsingin keskustassa aina Israelin suurlähetystön edustalle saakka. Matkan varrella kuului huutoja kuten "Israel on murhaaja, pienten lasten tappaja!" sekä "Oikeutta, ei pommeja!" ja vaadittiin rauhaa ja vapautta Palestiinalle.

Palestiinan puolesta solidaarisuuttaan osoittaneet kansalaiset ilmaisivat huolensa massiivisesta tuhosta mitä Israel aiheuttaa saarretulla Gazan kaistaleella, kyseenalaistivat heidän motiivejaan näille toimille, ja ihmettelivät miten kolmen teinin katoaminen oikeuttaa kokonaisen kansan kollektiiviseen rangaistukseen.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=J1hQ_JBiLBA



Toimittajan kommentti:

Israel löysi väitetysti kolme israelilaista teiniä kuolleena palestiinalaisten alueilta. On täysin epäselvää, missä olosuhteissa ja miksi teinit kuolivat, mutta israelilaisessa oikeuskäsitteessä ei käynnistetä esitutkintaa, yritetä löytää syyllisiä tai käydä oikeudenkäyntejä, vaan aloitetaan "itsepuolustus".

Kun Israel "puolustaa itseään" se käytännössä pommittaa kansainvälisesti kielletyillä aseilla kollektiivisesti lähes kahta miljoonaa palestiinalaista Gazan kaistaleella.

Samalla, "kauhuissaan" olevat israelilaiset siviilit menevät "peloissaan" kukkuloille, jossa he katsovat kun Israel "puolustaa itseään" ja taputtavat ja nauravat aina kun pommeja räjähtää palestiinalaisalueella.

Lue myös: Israelilaiset seuraavat Gazan pommituksia kukkulalta ja hurraavat verilöylyn jatkuessa

Ei, kyseessä ei missään nimessä ole itsepuolustus. Palestiinalaisilla ei ole ilmavoimia, merivoimia tai armeijaa. Siellä on muutama vastarintajärjestö, jotka eivät kykene suojaamaan palestiinalaisia Israelin hyökkäyksiltä.

Kyseessä on kansanmurha, jota Yhdysvaltain Obama, Ison-Britannian Cameron ja Ranskan Hollande tukevat. Kyseessä on etninen puhdistus, jota toteutetaan myös huomattavissa määrin suomalaisin asein.

Verkkomedian toimitus kiittää sydämellisesti jokaista ihmistä, joka auttoivat tämän oikeudenmukaisen tapahtuman järjestämisessä ja jokaista, joka siihen osallistui.



Hossein Bahmanpour (toimittaja), Janus Putkonen (päätoimittaja)

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…