Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

jepulis

/ #41555 Re:

29.08.2014 07:30

#42: Jeesus on herra -  

Tapasit poikasi pornolehti kädessä runkkamassa (miksi sitä ei voi sanoa suoraan vaan esität senkin kaunopuheillasi?).

Kaltaisesi kristityt eivät ole kuulleet sitä että seksi jopa ennen avioliittoa on myöskin terveyttä edistävää, tapahtui se sitten masturboimalla tai aktissa jne. Se, että te uskovat luulette että seksiä ihminen voi vain harrastaa avioliiton "vankeudessa" on todella säälittävää ja hyvin ahdasmielistä. 

Vaikuttaisi hieman siltä, että poikasi saattaa saada sinun uskonpaasaamisesta tarpeekseen ja tuntuu pahasti siltä ettei sun kannata ihmetellä, jollei poikasi käy luonasi enää tulevaisuudessa edes isäin- tai äitienpäivinä!!  Varmaan kun uskot Jumalan olevan olemassa ja sanelemassa ihmisten "tarpeista" niin voit tietty silloin isäin- ja äitienpäivänä uskotella itsellesi että poikasi on luonasi, kuten uskottelet Jumalastasikin!

"Kyllä nykymaailman houkutusten keskellä on vaikeaa kasvattaa lapsistaan Herran nuhteessa eläviä kunnon ihmisiä."

Poikasi saa onneksi vapaasti valita elämänsä, mitä noudattaa. Kasvattamismetodisi eivät valitettavasti ole olleet kovin oikeamieleisiä, jos kasvatat vieläpä Herran nuhteessa, etkä itse osaa niitä lapsiasi kasvattaa. Lienee varmaankin todiste siitä!?

Perustele miten lapsista tulee kunnon ihmisiä, jos ne kasvatetaan Herran nuhteessa ja lapselta saattaa kadota vanhempiensa luottamus ja kunnioitus? 

 

P.S!

 Jebediah: Toivottavasti olet saanut lääkettä psykoosiisi ja siihen ennakkokäsitykseesi että homoseksuaalisuus olisi samaa kuin "viemärissä uinti"!

 t: Umpihetero