Irti eurosta

Asiaa vieläkin pidempään seuranneena

/ #39 Re: Re: Turhaa touhuilua

18.12.2011 12:48

#38: Asiaa pitemmän aikaa seuranneena - Re: Turhaa touhuilua

Pitkään Lisbet Puttosen työtä seuranneena olen nimimerkin kanssa samaa mieltä. Se että Lisbet on valinnut Vapauspuolueen puolueekseen, osoittaa hänessä olevan inhimillisyyttä, eikä oman edun tavoitelu ole selvästikkään Puttoselle ainoa arvo. Lisbet Puttosen koulutuksella ja poliittisella kokemuksella kun voisi olla havittelemassa huomattavasti politiikan parempiakin paikkoja jossakin valtapuolueista. Myös kunnallisvaaleissa hänellä on mahdollisuuksia.

Puttonen on luonteeltaan peloton ja rohkea puoluejohtaja ja Arja-Liisa Kangas on samanlaisilla ominaisuuksilla varustettu nainen, jonka historiasta löytyy usean puoluesihteerille tarpeellisen alan ammattitaito, koulutus ja kokemus. Nämä kaksi naista kykenevät vähintäänkin samaan, kuin 10 huonoilla ominaisuuksilla varustettua heimoveljeä, joiden polut kulkevat lain pimeimpiä reunamaita myöten.

IRTI EUROSTA on vain yksi osoitus näiden naisten aloitteellisuudesta oikean asian puolesta. Heidän tarmokkuutensa ei varmasti kaadu muutaman Vapauspuolueesta kuulemma erotetunkin huuliveikon herjauksiin.