Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Inkeri

#567 Tasa-arvosta

20.03.2013 20:00

Naisen ja miehen avioliitto on erittäin tasa-arvoinen, siinä sukupuolikiintiöt ovat presiis tasan. Jos taas tasa-arvolla tarkoitetaan kaikenlaisten seksuaalisten halujen toteuttamisvapautta ja siihen perustuvaa avioliittoa, tilanne on hyvin ongelmallinen. Olen työssäni kriminaalipsykiatriassa hoitanut ihmisiä, joilla on voimakas ja hallitsematon seksuaalinen veto lapsiin. Se on heille aitoa todellisuutta, ei mikään ilkeyksissään hankittu ominaisuus. Miten on tasa-arvo heidän kohdallaan? Miksi jokin normaalista seksuaalisuudesta poikkeava halu pitää yrittää normalisoida, mutta toinen ei? Eikö olisi tasa-arvoisempaa pitäytyä selkeästi naisen ja miehen välisen avioliiton tiellä ja todeta, että häiriöitä on seksuaalialueellakin, mutta se ei tee ihmisistä vähempiarvoisia enempää kuin mikään muukaan sairaus.

Vastaukset

Just saying

#571 Re: Tasa-arvosta

2013-03-20 20:15:16

#567: Inkeri - Tasa-arvosta

Kinkkinen kysymys onkin, että miten määrittelet kyseisen normaalin seksuaalisuuden...

Ja pedofiileissä se ei olekaan välttämättä heidän "vikansa" että he tuntevat vetoa lapsiin. Minusta on kannustavaa, että pedofiilitaipuvaiset ihmiset yrittäisivät saada tukea jostakin heidän taipumuksiinsa. Mutta, koska homoavioliitto on kahden, (painosanalla) aikuisen ja sen seurauksien ymmärtävän ihmisen solmima liitto, niin siksi tämä erottaa heidät lapsista. Harvemmin pedofiilit ovat saaneet lupaa lapselta harrastaa seksiä heidän kanssaan ja vielä harvemmin lapsilla ei ole tullut minkäänlaisia psyykkisiä seurauksia siitä.

Eihän lapset voi nytkään solmia avioliittoa, eli alle 18-vuotiaat. Kukaan ei ole sitä muuttamassakaan. Tarkoituksena on edelleenkin solmia avioliitto kahden aikuisen ihmisen välillä.

Tommy B

#576 Re: Tasa-arvosta

2013-03-20 20:20:45

#567: Inkeri - Tasa-arvosta

Pedofilia nyt lienee kuitenkin sairaus, jota homoseksuaalisuus ei ole. Et kai tosissasi rinnasta pedofiilin halua sekaantua lapsiin, kahden aikuisen väliseen kanssakäymiseen? Menee taas ihan penttioinos-linjalle. Eihän tässä nyt mitään rikoslain kanssa ristiriidassa olevaa lakia olla säätämässä.

Mikä homoseksuaalisuudesta tekee epänormaalin? Sekö, että se on vähemmistön juttu? Ensin pitäisi määritellä normaali ja sen määritelmä tuskin on pelkästään heteroavioliitossa asuva, ainoastaan genitaaliseksiä harrastava pari. Se, että joku pitää, usein Raamattuun tukeutuen, homoseksuaalisuutta epänormaalina on sitten hänen ongelmansa. Onneksi lakia puoltava adressi osoittaa suurimman osan suomalaisista olevan eri mieltä, ainakin kun vertaa tämän adressin allakirjoittajamäärään n. 8 000/4 kk. verrattuna 120 000/36 tuntia.