Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

terve

#1181 Re: Re:

22.03.2013 13:21

#1175: TjB - Re:

on sulla pieni piiri. Kristittyjen määrä maailmassa on kasvanut koko ajan. Kiinassa, Intiassa, Venäjällä raamattu on suosittu elämän ohje. Viime vuosina raamattuja on viety miljoonia turvaamaan tervettä kehitystä.

Ei kaikki Ole noin negatiivisia kuin nämä sateenkaari porukka. Eristäytyvät yhteiskunnasta ja vaativat omat erityisoikeudet.

Onneksi presidentti on nyt koko Kansan presidentti. Aikaisempi vei suomea arvotyhjiöön.

Avioliitto kuuluu naisen ja miehen välille. Homoille ja lesboille eheytyshoito käyntiin.

Vastaukset

j

#1192 Re: Re: Re:

2013-03-22 14:15:05

#1181: terve - Re: Re:

Viitsitkö mainita mitä ovat nämä erityisoikeudet jota tämä "sateenkaari porukka" vaatii? Toistan itseäni ties monettako kertaa, mutta tällä hetkellä heteroparit nauttivat avioliiton etuoikeudesta. Samaa sukupuolta olevat pariskunnat vain haluavat samat oikeudet.

TjB

#1251 Re: Re: Re:

2013-03-22 17:31:08

#1181: terve - Re: Re:

Vai tervettä?? On tosiaan tervettä, mikäli porukka on tämänkaltaista joka täällä mesoaa ja Raamattua lainailee.

Kiinassa ja Intiassa on molemmissa kristittyjä n. 2,5%, mikä on toki määrällisesti paljon, mutta suhteellisesti todella vähän. Et ehkä tiennyt, mutta Venäjällä on kritinuskoa ollut jo ainakin tuhat vuotta, joten tuo ei nyt ollut varsinaisesti mikään uutinen että Venäjällä Raamattu on suosittu. Aina niitä viedä saa, paljonko lienee luettu?

Presidentin valta on, varsinkin parlamentille kuuluvissa asioissa kuten tässä, olematon. Miten niin arvotyhjiöön? Hän oli heikkojen ja vähäosaisten puolella, kuten kristittyjenkin kuuluisi olla. Et tainnut digata Tarjasata vaan siksi, että ei kuulunut kirkkoon ja oli ollut joskus SETA:n pääsihteeri, vai oliko se puheenjohtaja. Teillehän nyt sopii mikä vaan, kunhan ei ole ateisti tai homo.

Lain mukaan kuuluu tällä hetkellä, mutta sehän tulee pian muuttumaan. Avioliitto kuuluu tasan niille, joille valtio antaa luvan sen solmia. Kirkko ja Raamattu saavat siinä vaiheessa haistaa pitkät. Eheytyshoito on todettu psyykkeelle jopa vaaralliseksi, mutta sehän ei taas teitä haittaa. Eikä niihin hoitoihin kukaan menisi, vaikka niitä järjestettäisiinkin.