Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#3371

27.03.2013 00:18

Kuinka kirkko edes voi ajatella että tasa-arvo tulee kun nainen voi mennä naisen kanssa avioon ja mies miehen kanssa.
Voiko meidän Suomenkin kirkon johto olla näin kieroitunutta ja mätää???
Meillä on jo tasa-arvo!!! Seuraa askel on moniavioisuus.Onko sekin tasa-arvoon liittyvää, että saa ottaa neljä vaimoa itselleen muislimien tapaan. Ettekö te tiedä kuinka naiset kärsivät kun monta naista on yhdellä miehellä, eikä sellainen avioliitto edes naistenkaan kesken onnistu. Täytyy pappienkin tämä tietää; "kun pirulle antaa pikkurillin, niin se vie koko käden."
Minkä Jumalan kirkouksen he vetävät kansan ylle joka on saanut olla itsenäinen vielä toisen maailman sodankin jälkeen.
Herra armahtakoon näitä epäuskoisia ja Jumalaa pilkkaavia piispoja ja pappeja, että he näkisivät ajoissa nousevansa kapinaan itse Jumalaa vastaan!tellervo nyberg

Vastaukset

HöpöHöpö

#3373 Re:

2013-03-27 00:20:54

#3371: -

Seuraava askel on moniavioisuus?Milläköhän perusteella? Nyt on tekeillä tasa-arvoinen avioliittolaki jonka sisältö on KAHDEN täysi-ikäisen ihmisen parisuhteelle samat oikeudet LAIN edessä. Tuo moniavioisuus höpötys on sun omaa vilkasta mielikuvitusta, joka ei liity tasa-arvoiseen avioliittolakialoitteeseen mitenkään.


Vieras

#3382 Re:

2013-03-27 00:58:16

#3371: - Seuraa askel on moniavioisuus.Onko sekin tasa-arvoon liittyvää, että saa ottaa neljä vaimoa itselleen muislimien tapaan. Ettekö te tiedä kuinka naiset kärsivät kun monta naista on yhdellä miehellä, eikä sellainen avioliitto edes naistenkaan kesken onnistu. Täytyy pappienkin tämä tietää; "kun pirulle antaa pikkurillin, niin se vie koko käden."

Jo Raamattu opettaa, että miehellä voi olla miten monta vaimoa tahansa. Mitä sä oikein hysterisoit?

http://bobcargill.files.wordpress.com/2011/10/biblical-marriage.jpg...

Temppeli puhtaaksi Jumalaa ja Häntä etsiviä varten. Valhepapit pois tieltä.

#3394 Re:

2013-03-27 04:05:16

#3371: -  

Toivon sydämestäni, että Jeesus puhdistaisi temppelin valhepapeista ja piispoista, jotka kosiskelevat kansaa. Eivät näytä olevan uskossa, vaan palkkapaimenina juoksisivat ensimmäisinä karkuun, jos jotain kamalaa tapahtuisi. "Susia lammasten vaatteissa" ja puhuvat kauniisti lämpimikseen, ottaen siitä palkan, kun eivät muualta työtä saa. 

Valhepapin -piispan homma ei ole mitään työtä, koska heistä kaikki ei ole edes Jumalaa kunnioittavia, vaikka Hän on esimies. Mieluummin vain kääntyilevät joka tuulen mukaan, lastuna heilahdellen allokossa. - Sellainenko on Jumalan palvelija, oppilas tai työntekijä ? Ei sentään. - Jumalalla ei ole ryhdittömiä lapatossuja palveluksessaan, jotka vievät ihmisiä harhaan.

Parempi on uskoa ensin Jumalaan, jolta ohjeet ja neuvot tulevat; vasta sitten ihmiseen. Onhan Jumala sentään Pää ja papisto Hänen palvelijoitaan - ainakin pitäisi olla.

Mitä tapahtuu, kun he kerran kuolevat ja kohtaavat Jumalan, joka kysyy: "Missä olet ollut?" 

Mitäpä voivat vastata, kun koko ajan kuuntelivat kaikkia muita paitsi esimiestään, jota syrjivät. Ja vielä palkan edestä.     

Ei minunkaan esimieheni tykkäis hyvää, jos unohtaisin hänet ja alkaisin leikkimään toisten työntekijöiden kanssa, jotta meillä olisi kivaa eikä tehtäis mitään mitä esimies vaatii. Johan siinä omatunto alkais kolkuttaa.

Mutta nykypaatuneilla papeilla ei näy omaatuntoa olevankaan.