Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

23v

#4252 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

29.03.2013 10:28

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Onko vielä tosiaan noin vanhanaikaisia ihmisiä, että ajattelevat homoutta mielisairautena häpeä, ja siirry nyt jo 2000 luvulle sinä fossiili

Vastaukset

Homoseksi=Hiviä

#4255 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-03-29 10:38:41

#4252: 23v - Re: Miehen ja naisen välinen suhde 

 Onko vielä sinunkaltaisia suvaitsemattomia ihmisiä, joka ei tajua, että miesten kanssa makaavat miehet ovat pahimpia tautien levittäjiä, mikään ei ole muuttunut vuosituhansien kuluessa, muuta kuin ihmisten rappeutuneet arvot ja moraali. Voi sinua propagandan julistaja, miettisitte vähän ennen kuin alkaisitte sumuttaa viattomia ihmisiä propagandallanne. Toivottavasti ymmärryksesi pian kasvaa.

"Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä.  Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %."

http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi//organisaatio/rakenne/yksikot/seli/verkostokirje/2012/hiv_homomiehilla