Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

tero p.

#5529 Re: Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

02.04.2013 12:44

#5528: - Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

"Ja pyrkii viemään sukupuolettomuutta myös päiväkoteihin, esikouluihin, alakouluihin ja yläkouluihin, yliopistoihin, ammattikouluihi ja työpaikoille."

 

Mistä tiedät? Kirjoitustaidoistasi päätellen et ole missään näistä aktiivisesti oleskellut.

Vastaukset


Vieras

#5531 Re: Re: Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

2013-04-02 12:51:56

#5529: tero p. - Re: Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

Lasten mukana näissä paikoissa tulee oltua aika paljonkin.

Tämä sukupuolettomuus valehtelu ja hihhulointi on lopetettava suomessa.

Se on ihmisyyttä ja yksilöä vastaan kiihoittamista ja vastoin lakia.

oraakkeli

#5535 Re: Re: Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

2013-04-02 13:11:36

#5529: tero p. - Re: Re: Re: Homoille oma kirkkokunta?

Korkeakoulutettuna naisena voin vahvistaa tiedon oikeaksi.

Takanani on sukupuolentutkimuksen laajat opinnot. Ryhdyin opiskelemaan ainetta silkasta mielenkiinnosta ja tänä päivänä tyrmään lesbofeministisen ideologian nihilistisenä ja mielivaltaisena.

Tosin kyseinen toiminta ei varsinaisesti ole Setan aloite vaan ontologia on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista.

Tavoitteena on  sukupuolettomuudella ihmiskunnan vähittäinen tasapäistäminen. Lisääntyvät keinohedelmöitykset synnyttävät juurettomia ja isättömiä lapsia. Kohdunvuokraukset synnyttävät juurettomia ja äidittömiä lapsia.

Sukupuolineutraali avioliittolaki edellyttäisi pikkuhiljaa (tai ei niin pikkuhiljaa) isä - ja äiti- käsitteiden hämärtymistä.

"Perhe" käsitteenä olisi yhä hämärämpi; se olisi kaikki mahdollinen tai ei mikään.

Lapsen kannalta (ja aikaihmisenkin) täysin mielivaltaista.

 

Puhe siitä, että sukupuoli olisi ainoastaan sosiaalinen konstruktio (eli opittu) on olettamus. Sitä eivät edes tue mitkään luotettavat tutkimukset. Empiiriset tutkimukset puoltavat sitä sikäli, että lapsi toki mallintaa aikuista. Muuta tätä tukemaan ei ole.

Sukupuoli on ihmisen psykofyysisessä olemuksessa. Se on annettu. Minulla riittää murto-osa sekuntia toteamaan, kuka on nainen ja kuka on mies.

Pieni osa ihmisistä on transsukupuolisia. Heitä täytyy tukea kaikin mahdollisin keinoin, jotta he olisivat sinut itsensä kanssa. Tyttö- ja poikalapsia ei saa missään nimessä kieltää alkuunsa.

Lapsi syntyy lähtökohtaisesti tyttönä tai poikana. Tämän haluavat sukupuolentutkijat kieltää jyrkästi, vedoten "sukupuolten moninaisuuteen". Kromosomihömpötys vääristää asioita räikeällä tavalla. Vaikka kuinka itken ja parun ja kromosomini toimisivat osan elämääni säästöliekillä, niin olen ja pysyn naisena. Naiseuteni on kokonaisvaltainen asia; se on ulkoista, sisäistä ja henkistä. Juuri tuota ihmisen jumalallista luontoa eivät sukupuolentutkijat pysty eristämään, siinäpä se.