Vampyyripäiväkirjat paremmalle ohjelmapaikalle

Kommentoitu viesti

Mielipiteensä kertoja

#25 Vaatimuksia ja valituksia

03.04.2013 17:39

Kauhea valitus päällä kun ei saa katsottua jaksoja millään netistä suomen teksteillä ja selitetään kun ei jaksa/kiinnosta enkun opiskelu. Jos enkkua ei osaa niin sitähän juuri oppii paremmin kun joutuu "väkisin" kuuntelemaan enkkua. Vaikkei osaisikaan kaikkea sanasta sanaan, niin kyllä ymmärtää edes hiukan mistä on puhuttu.

Ja tuo noin klo 20-22(ellei jopa 23) on ihan sopiva ajankohta ohjelmalle, sillä vaikka sarja on sinänsä lepsu, niin ei tämä siltikkään sovi aivan pienimmille.

Sitten vielä niille jotka vaativat sivua, jonne tulisi jaksot teksitettynä ja saisi ilmaiseksi katsottua, voivat hiukan miettiä asiaa. Olisitte edes iloisia että pystytte katsomaan jaksoja edes enkuksi. Tekstityksien tekeminen vie valtavasti aikaa, kun ensin käännät joka repliikin, ja sitten koitat saadan sen jaksoon ja kaiken lisäksi vielä oikeaan aikaan + laitaa nettiin.
Jos lakia katsottaisiin niin kaikki tämähän on laitonta, niin kuin netistä jaksojen katsominenkin (paitsi jos ne on katsomon/areenan kautta, silloin tekijänoikeusmaksut on maksettu).

Jos kiinnostaa niin voitte kokeilla tätä vaikka Windows Movie-maker:ia (ilmainen) käyttäen esimerkiksi englannin kielistä biisiä, tehden siihen suomenkieliset sanat. Jos väitätte, että se on helppoa ennen kuin olette kokeilleet, niin antakaa nauraa!

Anteeksi jos jonkun elämä kaatui kommentistani. Sanoin vain mielipiteeni asioihin. Mutta kannatan siis esitysajan muuttamista.

T: 16.v lukiolais-tyttö, joka on katsonut TVD:n jaksoja (kolmas- ja neljäs kausi) jo toista vuotta netistä ennglanniksi.

Vastaukset

Asiaaa

#26 Re: Vaatimuksia ja valituksia

2013-04-24 17:40:42

#25: Mielipiteensä kertoja - Vaatimuksia ja valituksia

Täysin samaa mieltä!

T: 17.v lukiolais-tyttö, joka on katsonut kaikki TVD:n jaksot netistä englanniksi ilman tekstityksiä ja ei ongelmia ymmärtämisessä.