Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#6375 Re: STM:n tutkimuksesta

04.04.2013 18:34

#6369: vieras - STM:n tutkimuksesta 

 

". Vaikka tutkimukset ovat uusia, ovat lapset kuitenkin jo ohittaneet ratkaiseviksi ajatellut varhaiset vuodet. Näin ollen on vahvaa näyttöä siitä, että omien vanhempien seksuaalinen parinvalinta ja lapsen kasvaminen homoseksuaalisten vanhempien kanssa ei vaikuta ihmisen sukupuoli-identiteettiin." Silti lapsi voi saada väärän käsityksen homoudesta ja luulla jopa, että homous olisi jotenkin hyväksyttävä asia. Tuskin homot opettavat oikeita arvoja lapsilleen, jos he yrittävät valehdella niistä kaikille muillekin. Lapsihan tekee syntiä, jos osoittaa hyväksyntää vanhempiensa harjoittamalle synnille. Melkoinen ristiriita jos lapsi yrittää hyväksyä keinoemonsa ja mahdollisen synnyttäjän tai siittäjän, tai adoptio vanhempiensa haureuden harjoittamisen. Homouden hyväksyminen on sen harjoittamistakin pahempi synti: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät."

Vastaukset


Vieras

#6382 Re: Re: STM:n tutkimuksesta

2013-04-04 18:43:52

#6375: Heikki - Re: STM:n tutkimuksesta

"He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;"

Ah tätä kristillisen rakkauden ja laupeuden tulvaa.

vieras

#6405 Re: Re: STM:n tutkimuksesta

2013-04-04 19:17:50

#6375: Heikki - Re: STM:n tutkimuksesta 

 

Taisin muotoilla asiani väärin. Olisi pitänyt laittaa tuo 3.4.1 kohdan lainaus lainausmerkkeihin. Tarkoitukseni oli tuoda esiin, että tuon tutkimuksen mukaan lapsen kasvaminen homoseksuaalisten vanhempien kanssa ei vaikuta ihmisen sukupuoli-identiteettiin. Tarkkoittanee, että homoiksi ja lespoiksi ei synnytä. Kiinnostuin lukemaan, kun aiemmin oli linkki tuohon tutkimukseen. Siunausta!