Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Tuppisuu

#9484 Kirkko ja laki

13.04.2013 13:34

Miksi hiivatissa homot haluaa niin kovasti saada kirkon hyväksyntää omalle näkemykselleen. Mielestäni on täysin sama saako homot astua avioliiton satamaan ja saada samat oikeudet kuin avioliitossa asuvat.

Jos tästä lakia muutetaan mielestäni homo avioliittoja ei tarvitsisi sotkea kirkkoon mitenkään. Jos kirkossa eleittaisiin nykyään raamatun mukaisesti moni asia olisi erinlailla ja kirkko olisi jo eriytynyt valtiosta. Siinä voisi ollakkin hyvä ratkaisu, että kirkko ja valtio erotettaisiin ainakin tuon avioliiton kohdalla ja avioliito sovittaisiin maistraatissa ja sitten haluavat vihkiytyisivät vielä kirkossa. Jos tätä p***aa sotketaan pakolla kirkkoon, niin silloin jokaisen papin pitäisi saada päättää, haluaako vihkiä homoja.

Homous ei ole synnynnäistä, vaan jokainen ihminen syntyy tänne miehenä ja naisena. Homous syntyy, nykypäivänä varsinkin, voimakkaan ihmismanipulaation myötä, jossa jopa kehotetaan hakemaan rakkautta samaa sukupuolta olevien keskeltä. Se on nuorena loistava tapa saada huomiota ja siksikin houkutteleva. Rakkaus vaatii aina tahtoa ja sitä ennen täytyy olla mielen halu. Suurin osa nykyisistä avioliitoistakin hajoaa, koska mieli ei enää tahdo ja ero tulee ajankohtaiseksi kun on tehty mielenmuutos. Sitä on rakkaus. mielen hallintaa ja tahtoa. Ja sitä on myös homous.

Ja se joka väittää ettei homous vaikuta mitenkään suhteessa lapsiin niin on niin väärässä. Kyllä se lapsi jossain vaiheessa elämäänsä tajuaa, ettei hän voi olla kahden tapin, tai kahden reijän aikaan saannosta vaan siihen on tarvittu ulkopuolisia. Mitä siinä sitten pienen mieli ajattelee kun häneltä salataankin oma isä tai äiti.

Pentutehtailu oli varmasti vertauskuva tälle homojen lapsensaannille, kuten kaikki tietää, ei homoavioliitossa voi syntyä luonnollisesti lapsia. Silloin joudutaan joko adoptoimaan tai tehtailemaan ulkopuolisen avustuksella. Mielestäni homoavioliittojen ainut oikea lapsi kanava tällöin olisi adoptio, jossa arvioidaan oikeasti vanhempien valmius. Ei sinänsä että kaikki heteroparitkaan olisi valmiita sen lapsen saadessaan, mutta pointtina se, että tehtailussa toinen biologinen vanhempi voi jäädä piiloon ja vastuu eron jälkeen jää pelkästään yhden harteille.

Vastaukset


Vieras

#9486 Re: Kirkko ja laki

2013-04-13 13:43:22

#9484: Tuppisuu - Kirkko ja laki

"Miksi hiivatissa homot haluaa niin kovasti saada kirkon hyväksyntää omalle näkemykselleen. Mielestäni on täysin sama saako homot astua avioliiton satamaan ja saada samat oikeudet kuin avioliitossa asuvat.

Jos tästä lakia muutetaan mielestäni homo avioliittoja ei tarvitsisi sotkea kirkkoon mitenkään. Jos kirkossa eleittaisiin nykyään raamatun mukaisesti moni asia olisi erinlailla ja kirkko olisi jo eriytynyt valtiosta. Siinä voisi ollakkin hyvä ratkaisu, että kirkko ja valtio erotettaisiin ainakin tuon avioliiton kohdalla ja avioliito sovittaisiin maistraatissa ja sitten haluavat vihkiytyisivät vielä kirkossa. Jos tätä p***aa sotketaan pakolla kirkkoon, niin silloin jokaisen papin pitäisi saada päättää, haluaako vihkiä homoja."

 

Kun tuo lakialoite EI missään kohdin halua kirkkovihkimistä! Tulikohan tuo nyt selväksi?? Voisit edes tutustua aloitteeseen ennenkuin alat haukkumisesi!

Mitä loppu tekstiisi tulee, en jaksa edes kommentoida enää. Aiheista on sen verran monta kertaa täällä kirjoitettu.


Vieras

#9503 Re: Kirkko ja laki

2013-04-13 14:04:14

#9484: Tuppisuu - Kirkko ja laki

Et kai oikeasti kuvittele, että sateenkaarivanhemmat "salaavat" lapsen alkuperän (esim. tuttu luovuttaja, adoptiotoimiston listoilla oleva, spermapankkiin lahjoittanut) ja kasvattavat lastaan luulemaan, että hän on heidän kummankin biologinen jälkeläinen? Ei hyvää päivää..

Heteroparien kohdallahan kyseinen temppu onnistuu. Tilaisuutta myös käytetään hyväksi. Jenkkilässä toisen miehen lapsia kasvattaa tietämättään noin nelisen prosenttia perheenisistä. Yhteishuijaustapaukset puolestaan ovat mahdollisia lapsettomuushoidoissa. Varsinkin lahjoitettuja siittiöitä käyttäneet heteroparit salaavat monesti lapsen todellisen alkuperän.

Lisätilaisuuksia heteroiden huijaukselle tuovat uusioperheet, joissa kasvaa yli kymmenen prosenttia lapsista. Tunnen itse yhden uusioperheen, jossa lapsi ei tiedä oikeaa isäänsä vaan ajattelee siksi äitinsä uuden miehen.


Vieras

#9505 Re: Kirkko ja laki

2013-04-13 14:10:59

#9484: Tuppisuu - Kirkko ja laki

Homous ei ole synnynnäistä, vaan jokainen ihminen syntyy tänne miehenä ja naisena.

Homoseksuaalit ovat miehiä ja naisia.

Homoseksuaalisuus on synnynnäistä. Sen geneettisestä ja sikiönaikaisiin hormoniolosuhteisiin palautuvasta pohjasta on vahva tieteellinen näyttö.