Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

HOMOILLE EI LAPSIA

#9495 Re: Re:

13.04.2013 13:53

#9488: - Re:

Eivät näyttäneet eikä puhuneet lapsien adoptoinnista homoille sanallakaan. Se on suurin huoli tässä laki aloitteessa. LAPSIA EI MISSÄÄN OLOSUHTEISSA SAA ADOPTOIDA HOMOILLE JA HOMOJEN ESIASTEILLE BEDOFIILEILLE.

TÄMÄ HOMOJEN HANKE PITÄÄ KAATAA RAKKAUDEN KEINOILLA. Rukoillaan päättäjille viisautta että he ottavat lasten ihmisoikeudet numero 1. Huomioon. Eivät aikuisten himoja ja haluja.

 

Vastaukset


Vieras

#9504 Re: Re: Re:

2013-04-13 14:09:05

#9495: HOMOILLE EI LAPSIA - Re: Re:

Hohhoijaa. Tämä aihe on käsitelty loppuun ja ties kuinka monta kertaa, mutta yhä vain tämä sama valhemylly jaksaa jauhaa hurskaiden kristittyjen suosiollisella avustuksella.

"Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista

Suomen nykyinen lainsäädäntö asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan. Vain nainen ja mies voivat avioitua keskenään. Rekisteröidyssä parisuhteessa olevilla pareilla on samat velvollisuudet muttei samoja oikeuksia. Tasa-arvoinen avioliittolaki takaisi jokaiselle oikeuden mennä avioliittoon riippumatta puolison sukupuolesta. Näin kaikki parit olisivat lain edessä yhdenvertaisia."

Kas siinä miljoonas kerta, kun kansalaisaloitteen teksti on tänne laitettu. Voit ihan itse käydä ihailemassa paperilomakkeen muotoilua osoitteessa http://www.tahdon2013.fi/assets/Tahdon2013_kannatusilmoitus_FI.pdf.

Jos taas et tiedä, mitä avioliitto tarkoittaa, niin sitten kannattaa sivistää itseään tai kysyä vaikkapa kerääjältä, että mikäs se semmoinen avioliitto on.