Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10161 Re: Re: Re: Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

16.04.2013 12:00

#10154: - Re: Re: Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

Uskottavuudellesi ja vakavastiotettavuudellesi tekisi terää nyt vihdoinkin opetella käyttämään sitä lainaustoimintoa sekä kirjoittamaan ilman capseja. Tämä nyt näin ystävällisenä neuvona. Olen tähän asti pidättäytynyt sanomasta kirjoitustavastasi mitään, mutta pidemmän päälle on vaikea esimerkiksi nähdä, että onko viestissä jotakin uutta, vai onko kyseessä vain ns. lainauskomppaus (niitäkin täällä näkee) ilman lisäkommentteja.

Mitä itse kysymykseen tulee, niin eikö sinusta ole hieman erikoista, että oikeastaan kaikki eheytyspuoskarointeja tarjoavat tahot ovat syvästi uskonnollisia ja että oikeastaan kaikki ns. ex-homot (huom. eivät nyt-heterot) ovat vakaumuksellisia kristittyjä? Etkö näe asioiden välillä mitään yhteyttä?

Sivuhuomiona todettakoon, että sinä et ole vieläkään vastannut jo useamman kertaa esittämääni kysymykseen:

Jos jonkun henkilön jumala vaatii, että kaikkien on elettävä raajattomina, niin autatko uskovaa hakkaamaan kätensä ja jalkansa irti tai ohjaatko hänet heti johonkin amputaatioita tekevään sairaalaan?

Vastaukset


Vieras

#10188 Re: Re: Re: Re: Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa

2013-04-16 12:32:24

#10161: - Re: Re: Re: Re: On olemassa hyvää ja tuloksellistakin Terapiaa Sanoilla saivartelu on vahvuutesi. Kaikin voimin näytät vastustavan kaikkea Jumalan mielenmukaista.