Eläimille elämisen arvoiset olot - Eläimet eivät saa kärsiä ruoantuotannossa

Kommentoitu viesti


Vieras

#39

27.02.2011 11:12

Se on niin s**tanan helppo arvostella kun ei ole todellista käsitystä tästä työstä! Kuinka moni teistä olisi valmis joka aamu oli sitten pyhä tai arki nousemaan kello viisi hoitamaan eläimiä? Ei ole yhtään harvinainen eilinen työpäiväni joka alkoi siis kello viisi aamuyöllä ja päättyi kello yhdeksän illalla. Kun viettää elämänsä näiden eläinten kanssa ja tekee kaikkensa niiden eteen, ei jaksa ymmärtää teitä jeesustelijoita.

Vastaukset

justjoo

#46 Re:

2011-08-23 16:40:21

#39: -

itsepä työs valitsit tyhmä


Vieras

#67 Re:

2015-07-01 09:27:39

#39: -  

Anteeksi, mutta olen työskennellyt maatilalla ja nähnyt työn vaativuudesta ja raskaudesta jotain. Jos on sellaiseen perinteeseen syntynyt ja siinä kasvanut, on siitä irrottautuminen varmasti tuhat kertaa vaikeampaa, kuin että jatkaa sitä samaa, vaikka se raskasta onkin. Sitä en yhtään väheksy.

Minusta se ei kuitenkaan riitä olemaan "teen kaikkeni näiden eläinten eteen",  kun tiedetään, että tähtäimessä on eläimen kuolema ja päätyminen lihatiskiin. Siinä tuntuu olevan jotain väärää, vaikka miten päin asiaa ajattelen. En syytä sinua henkilökohtaisesti ja käsitän, ettei kukaan noin vain, voi elämänuraansa toiseksi muuttaa, mutten voi silti olla ajattelematta, että korjattavaa olisi.

Ei näitä keskusteluja saa ottaa niin itseensä, etteikö meistä kaikista ja etenkin kaikkien teoista, löydy vikaa ja korjattavaa. Ei ole tarkoitus syyllistää ketään, vaan keskustella, jotta maailma muuttuisi paremmaksi  paikaksi kaikille. Tässä tapauksissa eläimille, addressi koettaa kiinnittää huomiota siihen, mutta yhtälailla toivon maailman olevan hyvä Sinulle.