Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13296 Re: Uskomatonta!

11.05.2013 07:43

#13291: fks - Uskomatonta!

 

Miten tuollaista keskiaikaista opasta on voitu jakaa kouluissa? Siis peruskouluissa vaiko niissä muutamassa kristillisessä koulussa, joita Suomessa valitettavasti on?

On kiinnostavaa seurata, miten tämä fundamentalistien hyökkäys heijastuu evankelis-luterialisesta kirkosta eroavien määrään. Mikäli jokin television ajankohtaisohjelma käsittelee asiaa, eropiikki on taattu.

Vastaukset


Vieras

#13299 Re: Re: Uskomatonta!

2013-05-11 09:01:42

#13296: - Re: Uskomatonta! Miten tuollaista keskiaikaista opasta on voitu jakaa kouluissa?

 

No nykyaikana on monenlaista keinoa. Se on voitu toimittaa opettajille laittamalla laatikon postiin tai jopa seurakunnan työntekijä on vienyt sen autolla. Toinen vaihtoehto on, että seurakunnan työntekijä on kantanut niitä mukanaan oppitunneille. Aivan kuten yritysten edustajat kuljettavat mainoksiaan.

Itse toteutustapa on voinut olla kyselijöille suoraan käteen, oppilaille suoraan käteen tai vaikka esitetelineestä. Suoraan käteen sitä voidaan jakaa vaikka aamunavauksessa tai oppitunnilla. Voidaan se laittaa jakoon myös oppilaiden toimesta. Yksi tai kaksi ottaa niput käteen ja kulkee pulpetilta toiselle. Juhlasalissa siinä voi käyttää useampaa jakajaa. Uskon kuitenkin, että helpoin tapa on laittaa esitenippu kiertämään. Annetaan kymmenkunta esitettä nipuissa aina sopiville riveille ja nipun saava ottaa yhden itselleen ja laittaa nipun seuraavalle, jolta vielä puuttuu esite.