Pelastakaa Rubluutti

Kommentoitu viesti

Erkki Köykytin

#14 No voi sun ottiotti

23.06.2013 16:24

Ensimmäinen tehtävämme - hyvät veljet ja tukijat - on onkia rubluutti pohjasta ja pelastaa se yleiseen käyttöön. Jos siinä on vikaa, korjatkaamme se millikierre tai mikä sitten vialla onkin. Millä kielellä tai koodilla Rubluutti sitten laastaroidaankin kuntoon, on sivuseikka. Pyhä päämäärämme olkoon, että aikanaan Rubluutti on vapaassa jakelussa ja mielellään toimii Ipadissa ja Lumiassa ja mitä värkkejä silloin markkinoilla onkaan. Moista kansallisvarallaisuutta ei saa hukata. Addressi on edennyt hyvin, hopi hopi vaan vielä ja kohta ollaan kansalaisaloitetta pusaamassa.

Vastaukset

Mureakuha 3.0

#15 Voi pyhä ja tyhmä Erkki.

2013-06-24 07:32:59

Ensimmäinen tehtävänne on hankkiutua hoitoon. Rupluttia ei tarvitse pelastaa, se ei ensinnäkään ole missään pohjassa. Typerimmät ovat väittäneet sen olevan Panaman kanavan pohjassa. Miksi se pitäisi pelastaa yleiseen käyttöön? Sinä tai Katainen ette ole siitä mitään maksaneet, joten turha tyrkyttää itseään osille. Ja vielä millin kierre?! Ei siinä ole mitään kierteitä vaan sadan metrin suoria, nopeuttahan siinä haetaan. Ruplutti on ohjelmoitu 250 ccm Javalla, luulisi sen jo olevan kaltaisellesi tollollekin jo selvää. Mutta mitäpä sinä mistään tietäisit...

Vai vielä kansallisvarallisuutta? Vaikka ohjelmaattori onkin putkassa kansallisen hyvinvoinnin takia, sinun ei tarvitse tunkea tähän osille. Sinä et ymmärrä tästä asiasta mitään, ruplutti ei kuulu kaikille tai ainakaan sinulle. Voit hyvin nitkuttaa 25 euron tuntipalkallasi, mutta rupluttia et saa itsellesi. Voit pusata kansalaisaloitteen vaikkapa kirjastojen lakkauttamisesta, mutta pidä näppisi erossa ruplutista. Nimien määrästä ja kommenteista näkee, että ei tämä onneksi isoa kiinnostusta ole herättänyt. Eikä tarvitsekaan, koska asia ei kuulu sinulle. Rupluttia ei tarvitse pelastaa, ja kansallisvarallisuutta se ei ihan varmasti ole. Turve on kansallisvarallisuutta ja Paavo Nurmen hiihtomonot. Mutta ei ruplutti. Sitä on ohjelmoitu samalla taidolla kuin Vihaisia Lintuja, sen tuntee ihan höyhenissään. Vaadin tämän adressin poistoa, sillä tämä lähestyy jo kommunismia.

Näpit irti ruplutista - tassarna bort från roplotti.