Pelastakaa Rubluutti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pelastakaa Rubluutti.

Vitjamuna Kutvonen

#1 Cluso, olet idiootti!

16.06.2013 10:22

Luulisi että psykiatrit olisivat määränneet jo sinulle tehokkaammat lääkkeet... Vai jätätkö ne säännönmukaisesti ottamatta? Narsismisi yhdistettynä pillereihin ei ole hyvä yhdistelmä.

Kaija E O Koo

#2

16.06.2013 11:53

Tästä on tehtävä kansalaisaloite ja saatava aikaan laki. Vielä tällä vaalikaudella.
Kaaleppi Vitjamuna-Kutvonen

#3 Cluso, pysy kaukana täältä

16.06.2013 13:21

Ja sinä nikinnussija keksi itsellesi ona nikki, äläkä aina lainaa minun nimeäni.

Nyt pelastetaan rubluutti hukkumasta rosvojen kourissa. ;)))
Vitjamuna Kutvonen

#4 Re: Cluso, pysy kaukana täältä

16.06.2013 13:28


Vieras

#5

16.06.2013 15:24

Erinomainen adressi. Markkinoin sitä parhaani mukaan kerhoni piirissä. Terveisin veli Hopea;)))
Koodari

#6 Kysymys

16.06.2013 16:09

Onko tarkoitus, että Rubluutin koodi julkaistaisiin vapaasti netissä, samaan tapaan kuin Linux ? Kuka tahansa saisi sitä kehittää paremmaksi ja mieleisekseen. Ottaako Ubuntu-yhteisö tehtäväkseen sisällyttää Rubluutin seuraavaan Ubuntu versioon ?
Vai nappaako Google Rubluutin Androidiin ?
Hannu Kailajärvi

#7

16.06.2013 17:07

WinCapita oli huijausta, voin vihdoinkin myöntää sen teille. Ei ole mitään robottia. Mitäs läksitte!
Erkki Köykytin

#8 Linux vai Ubuntu - siinäpä probleemi

17.06.2013 16:33

Kas kun koodari kysyitkin vaikean kysymyksen. Tietääkseni lähdekoodi on Visual Basic jollei peräti Fortran. Kas kun ohjelmistokehittäjä itse opiskeli sitä amiksessa 80-luvulla ja veli sitten varsinaisesti koodasi, vai oliko se toisinpäin. Mutta avoimeen lähdekoodiin tässä pyritään, olipa se sitten vaikka Ubuntun sisällä tai ulkona.
Pelataan Rubluutilla?

#9 Rubluutti

17.06.2013 16:46

On hienoa,etä somesa on yrittäjiä ja niilä on työllistävä vaikutus.Sijoittaminen on somalaisele pyhäasia,vaika vähän heikomalakin menestyksellä.Onhan se luonon lali,etä kun voitat ja mitä enempi,oikein paljo raha,toinen häviää vastaavasti vähemmän tai jopa kaiki sijoituksensakin.
Rosvo valtiosa se joka ei pela,ei voi voitakaan.
Mitä tule oikein paljo raha keinotteleviin ja puhutaan jopa neroista,kekseliäimmistä ja hyvinkin oudoista sijoittajista,niin sitä enempihän vain somen syntyy per seaukiisia sijoittajia,jotka sitten pajataa ja ola pita kateelisia.
Turha tekohengittää sitä

#10 Aivan typerä ja turha adressi

18.06.2013 07:46

Ruplutissa ei ole mitään pelastettavaa, kun se ei toimi niin ei toimi. Haluaisitteko pelastaa 50-luvun joka kodin munanvatkaimen muualle kuin museoon? Munanvatkain oli ohjelmoitu pascalilla ja radioputkilla. Ihan turhaa hommaa tämä, ja tuntuu siltä, että koko homma on mennyt pelleilyksi.

Jos rupluti toimisi tälläkin hetkellä, niin ei se voisi pysyä salassa. Lopettakaa siis pelastusoperaatiot nyt heti, pelastus tulisi ihan liian kalliiksi varallaoloine kaikkineen. Käyttäkää energianne marjojen, pölyn ja muiden luonnontuotteiden keräämiseen ja vaikkapa kehitysmaiden lasten auttamiseen. Menkää ulos sateeseen ja unohtakaa rupluti.
Withworth

#11 Mp3

19.06.2013 18:11

Kuulemma Rupluutin runkona olevassa Mp3-soittimessa on tuumaset kierteet. Löytyisikö kelloseppää, joka osaisi sorvata siihen milliset jengat?
Tuulitukka Luumäeltä

#12

20.06.2013 01:51

Olettko nähneet k p r-autoja liikenteessä, niitä joissa on monta antennia katolla, että ne voisivat lukea ajatuksia esim.sinun valuutta tragdiastasi?
Koodari

#13 Kysymys

20.06.2013 19:26

Onko mahdollista saada Rubluttimen assembler-koodi? Assembler-koodilla voisi saada Rubluuttin hyrräämään Intel 8080 pohjaisissa mikrotietokoneissa. ( 8080 ruotsiksi=mikroprosessoren ottiotti)

Erkki Köykytin

#14 No voi sun ottiotti

23.06.2013 16:24

Ensimmäinen tehtävämme - hyvät veljet ja tukijat - on onkia rubluutti pohjasta ja pelastaa se yleiseen käyttöön. Jos siinä on vikaa, korjatkaamme se millikierre tai mikä sitten vialla onkin. Millä kielellä tai koodilla Rubluutti sitten laastaroidaankin kuntoon, on sivuseikka. Pyhä päämäärämme olkoon, että aikanaan Rubluutti on vapaassa jakelussa ja mielellään toimii Ipadissa ja Lumiassa ja mitä värkkejä silloin markkinoilla onkaan. Moista kansallisvarallaisuutta ei saa hukata. Addressi on edennyt hyvin, hopi hopi vaan vielä ja kohta ollaan kansalaisaloitetta pusaamassa.
Mureakuha 3.0

#15 Voi pyhä ja tyhmä Erkki.

24.06.2013 07:32

Ensimmäinen tehtävänne on hankkiutua hoitoon. Rupluttia ei tarvitse pelastaa, se ei ensinnäkään ole missään pohjassa. Typerimmät ovat väittäneet sen olevan Panaman kanavan pohjassa. Miksi se pitäisi pelastaa yleiseen käyttöön? Sinä tai Katainen ette ole siitä mitään maksaneet, joten turha tyrkyttää itseään osille. Ja vielä millin kierre?! Ei siinä ole mitään kierteitä vaan sadan metrin suoria, nopeuttahan siinä haetaan. Ruplutti on ohjelmoitu 250 ccm Javalla, luulisi sen jo olevan kaltaisellesi tollollekin jo selvää. Mutta mitäpä sinä mistään tietäisit...

Vai vielä kansallisvarallisuutta? Vaikka ohjelmaattori onkin putkassa kansallisen hyvinvoinnin takia, sinun ei tarvitse tunkea tähän osille. Sinä et ymmärrä tästä asiasta mitään, ruplutti ei kuulu kaikille tai ainakaan sinulle. Voit hyvin nitkuttaa 25 euron tuntipalkallasi, mutta rupluttia et saa itsellesi. Voit pusata kansalaisaloitteen vaikkapa kirjastojen lakkauttamisesta, mutta pidä näppisi erossa ruplutista. Nimien määrästä ja kommenteista näkee, että ei tämä onneksi isoa kiinnostusta ole herättänyt. Eikä tarvitsekaan, koska asia ei kuulu sinulle. Rupluttia ei tarvitse pelastaa, ja kansallisvarallisuutta se ei ihan varmasti ole. Turve on kansallisvarallisuutta ja Paavo Nurmen hiihtomonot. Mutta ei ruplutti. Sitä on ohjelmoitu samalla taidolla kuin Vihaisia Lintuja, sen tuntee ihan höyhenissään. Vaadin tämän adressin poistoa, sillä tämä lähestyy jo kommunismia.

Näpit irti ruplutista - tassarna bort från roplotti.

Erkki Köykytin

#16 Heitetäänkö Rubluutilla vihreää sikaa?

24.06.2013 17:02

Rubluutti, kuten addressissani vetoani, on heitetty hyödyttämänä vatukkoon ja heiton suoritti Graalia Finland Oy. Rubluutti, kuten ojaan hylätyt kengät tai Juha Miedon Holmenkollenin kuusikkoon heittämät Järvinen-merkkiset sälesukset ovat löytäjänsä omaisuutta. Me addressin allekirjoittajat tahdomme löytää tämän hylätyn rubluutin ja kunnostaa sen. Jawa 250 ja tehokkaampi isoveli Jawa 400 eivät asiaan liity mitenkään, kuten ei liity myöskään Bannonia tai IC. Joka itse hugga tai luopu omaisuudestansan, olkoon se löytäjänsä omaisutta: Juhanan maalaki. Ja älä sinä murea kuha soita suutasi, jos et allekirjoita addressia ensin, älä myöskään kommentoi. Tässä laivassa ei suvaita vapaamatkustajia ja Rubluutti ongitaan ylös.
Latva Watukko

#17 Köykytin ei tiedä.

24.06.2013 17:20

Tämä ei ole edes Köykyttimen tekemä avaus vaan Valuutta $ Kauppiaan. Köykytin ei erota Java 250 ccm -ohjelmointikieltä Jawa 400:sta, joka on modernin ihmisen puhdas mielikuvituksen tuote. Kummallista.

Erkki Köykytin

#18 Tämä palsta on vain addressin kommentointia varten - kiitos

25.06.2013 16:41

Olen joutunut vihapuheen ja kiusanteon kohteeksi ja ilmoitan ilmoittavani palstan moderaattorille asiattomasta sisällöstä. Ei voi olla oikein, että minun vilpittömässä mielessä tekemää yleishyödyllistä addressia ryhdytään julkisesti moittimaan täällä, saatikka että solkataan asiallisen asian yhteydessä tsekkiläisistä moottoripyöristä ja Paavo Nurmen lipokkaista.

Addressin tarkoituksena on estää kansallisvarallisuuteen kuuluva EA, Rubluutti vajoamasta unhon syviin vesiin ja katomasta iäksi kuin muinoin Sampo. Jauhoi kapan syötäviä, toisen kapan myötäviä, kolmannen pelirahoja - kuten Kaleva kauniisti muistaa Sammosta.

Pelastakaamme Rubluuti ennen kuin on myöhäistä - vapaus tai kuolema - tai sitten viisi vuotta linnaa.
Vitautus Urigellerilaitis

#19 Typerä adressi!

26.06.2013 07:26

Missä vihapuhe? Missä kiusanteko? Asiatonta sisältöä ei ole kuin avauksessa. Jos astuu framille, niin on syytä kestää myös tuska. Kunniaako haluat itsellesi?

Adressia ei ole tehty vilpittömässä mielessä, vaan Valuutta $ Kauppias (ei siis köykytin) on tehnyt avauksen kiusaamismielessä. Rupluti ei voi olla yleishyödyllinen kapistus, koska se ei kosketa meitä tavallisia kaduntallaajia millään tavalla. Mämmi on yleishyödyllistä, ja rypsiöljy. Rupluti on vain rupluti.

Vai vielä kansallisvarallisuutta? Jos rupluti olisi toimiva värkki, ei tarvitsisi suunnittelijan istua viittä vuotta linnassa, vaan linnanjuhlissa. Kalevalan Sampo on tarina, sen takia se on toimiva. Rupluti ei ole toimiva, siitä on turha kehittää mitään saagaa.

Unohtakaa rupluti, se ei vaan toimi. Sitä ei tarvitse pelastaa.

Erkki Köykytin

#20 Sampo on taottava auroiksi- nimiä addressiin vaan!

26.06.2013 17:25

Apua ylläpito! Täällä on vainolainen, joka ei allekirjoita vaan suoltaa vihapuhetta suun täydeltä.

Sammon tarina elää, koska toimiva värkki särkyi ja hukkui onnettomuudessa. Rubluutin tarina ei elä näin, koska se on nyt toimimaton värkki ja sen uppoamisesta ei tehdä laulua Kalevan kansan laulettavaksi. Muistoksi jäisi vain pelkää "pul pul".

Rublutti on korjattava ja saatettava nettiyhteisön yhteiseen käyttöön. Jos se tämän jälkeen - toimittuaan ensin vuoden tai pari 400%:n voitolla - uppoaa, tehtäköön siitä sitten laulu, jota isät lauluvat vainovalkeiden palaessa ja miesten tahkotessa tapparan terää.

Ylös veljet, nimiä addressiin ja Rubluutti framille taas.
Fissio huono, fuusio hyvä

#21 Mitäs täällä itket?

26.06.2013 19:01

Et ole Kötkyttimenä itsekään allekirjoittanut adressia eli mitäs itseksesi täällä itkeskelet? Monellakos nimellä kirjoittelet? Tämä on Valuutta $ Kauppiaan tekemä avaus, ei sinun.

Ruplutti pitää unohtaa ja tarmolla käydä uusiin haasteisiin kuten fuusioreaktorin kimppuun. Vedestä kun aletaan loihtia 400 kilovoltin virtaa ja 400 prosentin viinaa, niin se käy sekä Sammosta että ruplutista. Kailajärvi reaktorin kimppuun ja heti.

Unohtakaa ruplutti ja tämä tekokorskea, -pirteä ja -panetteleva avaus. Vaadin poistoa, vaadin fuusiota.

Eläköön fuusioreaktorit, alas fissiorupluutit.

Erkki Köykytin

#22 Vihapuhetta, vääristelyä ja luokkauksia

27.06.2013 04:32

Olen addressin tekijänä sen luonnollisesti enemmän kuin ensimmäinen allekirjoittaja.

Kirjoittelua minun, Erkki Köykyttimen nimestä loukkaa jo minun ja Köykyttimen ratsumiessuvun kunniaa. Kehoitan pysymään asiassa sillä uhalla, että tästä voi nousta oikeusjuttu, jonka myös taatusti voitan. Kanta-isämme ratsumestari Jacob Böjare ( v. 1904 jälkeen Köykytin) ratsasti Kustaa II Aadolfin kanssa Lützenissa. Tämän asian Ruotsin aateliskalenteri kyllä tuntee. Tukholman Suurkirkon asehuoneessa on muuan hopeinen kynttiläteline ja eikös sen lahjoittaja olekin Jacob Böjare, mikä asia seinälaattaan onkin selvästi kaiverrettu. Kehoittaisin laillisen edesvastuun uhalla kirjoittajia pysymään asiassa.

Tämän addressin ainoa tarkoitus on pelastaa Rubluutti. Se ei nykyisellään toimi toivotulla tavalla, mutta nettiyhteisön tuella ja yhteisin voimin voimme tutkia, olisi laite ehkä saatettavissa toimivaksi. Ohjelmointikykyä ja taitoa netissä on, sen osoittaa jo Linux.

Ylös veljet ja nimiä addressiin.

Vieras

#23

27.06.2013 08:56

Lupaan ottaa osaa kehittelyyn ja käyttää siihen osaamistani magneettitutkimuksesta. Uskoisin että yhdistämällä EA:n ja maan magneettikentän mikrovaihtelut voitaisiin parantaa viisarin värähtelyn tarkkuutta. Maan magneettikenttä vaikuttaa globaaliin talouteen ilmaston olosuhdemuutosten kautta.
Kakku Kepponen

#24 Ei tarvitse

27.06.2013 09:45

Rubluutti ei tarvitse mitään kehityksiä. 400 % tuotto puolessa vuodessa on aivan tarpeeksi.
Nortti Nörtti

#25 Kun

27.06.2013 15:34

Rubluutti on saatu pinnalle, niin saako sitten heti alkaa koodata ?