Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21424

25.09.2013 17:19



No sieltä se tuli: Juutalaista asutusta on ollut aina, AINA Israelissa, ja ainoa alkuperäiskansa,  -  jos tarkkaan käyttäisi samaa termiä kuin ohjelmassa: Syntyperäinen väestö,  on ollut druusit.   Muuten maa oli lähes autio ja tyhjä.  
Ensimmäinen tieto on jo ennenkin tuotu esiin.

Kun juutalaiset tulivat alkoi tulla myös arabeja: hakemaan työtä, sosiaaliturvaa, terveydenhuoltoa ym

Todellinen yllätys oli myös Assadin suku. Tätä en olisi odottanut. Assad on Natsien tosi kätyrin: Haj Amin Al Husseinin pojan poika.



Vastaukset


Vieras

#21427 Re:

2013-09-25 17:39:03

#21424: -

Mihin ihmeen historiaan sinä tietosi perustat???  Joo kyllä juutalaisia siellä on aina asunut niinkuin myös arabeja!


Vieras

#21429 Re:

2013-09-25 17:48:39

#21424: -

 

Ja näiden seikkojen vuoksi vastustat tasa-arvoista avioliittolakia. Onpa sulla perustelut.

 

 

 

 


Vieras

#21433 Re:

2013-09-25 17:55:08

#21424: -

 

Geneve Convention mukaan kaikki juutalaiset yhteisöt Juudeassa ja Samariassa ovat laillisia
TRI MEIR ROSENNE, joka toimi aiemmin Yhdysvaltain ja Ranskan lähettiläänä, sanoi ARUTZ SHEVA:n haastattelussa seuraavana päivänä sen jälkeen, kun Haagin Kansainvälinen Rikosoikeus oli antanut harvinaisen lausunnon, jolla se torjui PA/PLO:n oikeudelle tekemän vaatimuksen syyttää Israelia rikoksista inhimillisyyttä vastaan cast lead operaation aikana 2008-2009 Gazan kaistalla, että "Israelin rakentamat juutalaisyhteisöt Juudeassa ja Samariassa ovat kansainvälisen lain mukaan täysin laillisia". Haagin rikosoikeuden syyttäjä totesi, että PLO:lla on tarkkailijan oikeus YK:ssa, mutta ettei se ole valtio, ja ICC:n säännösten mukaan se voi käsitellä vain valtioiden tekemiä vaateita. Oikeus kuitenkin esitti huolellisen tunneperäisen tukensa palestiinalaisten pyrkimyksille valtiostaan.

http://shalom.fi/israel/fi/

Ja jopa aivan Wright:n sanojen mukaisesti YK tuntee vain käsitteet Juudea ja Samaria.   Siis dokumenteissa!

Kuka tahansa lainopin tuntija voi YK:n asiakirjoja tutkiessaan todeta, ettei niissä mainita sellaista käsitettä kuin Länsiranta tai miehitetyt alueet, vaan vain Juudea ja Samaria. Tällainen terminologia esiintyy useimmissa YK:n dokumenteissa."

Muuten kun puhumme Israelin oikeudesta omaan maahansa,  tahdomme sydämestämme myös palestiinalaisten hyvää, etenkin niiden,  jotka ovat toivottomia tilanteestaan, jotka ovat väkivallan kohteena.