Tukiasemat julkiseen tietoon

Kommentoitu viesti

Vihainen

#24 Elisa maksaa VVO:lle liian hyvää mastokorvausta

07.11.2013 08:02

Sain juuri tietää että ystäväni oli lukenut jutun joka viittasi tähän asiaan.Hän muutti penthouseen pari kolme vuotta sitten ja on nyt oireillut kuvausten kaltaisesti yli vuoden,toistaiseksi selittämättömästä syystä.Lääkärit eivätkä otetut testit ole paljastaneet mitään tunnettua syytä.
Huomattiin kyllä heti muuton yhteydessä vintille tavaroita viedessä että Elisan tukiasema on katolla aivan hänen asuntonsa päällä.Ei vaan silloin tajuttu mikä riski siinä piilee.Myös hänen 15v pojalla on alkanut oireilu viimetalvena.Nyt olisi ryhdyttävä toimenpiteisiin kun asiasta saatiin vinkki.Harmi kyllä voi olla meille liian iso tai hidas prosessi saada tästä vastuulliset "maksamaan".Edessä voi siis olla muutto.

Vastaukset


Vieras

#25 Re: Elisa maksaa VVO:lle liian hyvää mastokorvausta

2013-11-07 09:39:00

#24: Vihainen - Elisa maksaa VVO:lle liian hyvää mastokorvausta

Kiitos viestistäsi. On tärkeää laittaa tuosta asiasta viranomaisille ja päättäjille tietoa (myös STUK:lle, vaikka heidän raja-arvonsa ovatkin valtavan ylimitoitetut), kun yhä useampi näistä asioista valistaa päättäjiä ja kertoo oireistaan, voi vihdoin Suomessa alkaa keskustelu säteilyasioista ja niiden riskeistä ja voitaisiin ryhtyä miettimään turvallisempia vaihtoehtoja. Toivon, että ystäväsi kertoisi myös taloyhtiölle näistä asioista ja tiedottaisi siellä asuvia muita ihmisiä. Näin saataisiin muutosta aikaan.