Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26628 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

03.01.2014 09:36

#26624: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Minä taas kaipaan juuri sitä tietoa,  mistä sotarikoksista oli kyse?  Meitä on nimittäin tässä useampia.



Vastaukset


Vieras

#26629 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-03 09:45:07

#26628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Ja mahtaisko kukaan muistaa,  missäpäin oli tämä:  Mnä menen Isäni tykö,  ja teidän Isänne tykö,  Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö!    noin suurinpiirtein sanottuna.  Varmaan Joh. mutta missä?

Tuossa ettiskellessäni osui silmään Jeesuksen aika yksiselitteinen sana,  Hänellä on kanttia sanoa  naulan kantaan vasten koko maailman huutoa ja mekkalaa:
nimittäin että  on 1 ehdoton totuus,  ja se on hänellä:


17    Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus. 



Vieras

#26632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-03 15:40:33

#26628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1949 Geneven yleissopimuksessa kielletään siviiliväestön siirto miehitetylle alueelle - tällainen teko voidaan katsoa sotarikokseksi. Israel on tehnyt tätä systemaattisesti siirtokuntia perustaessaan ja laajentaessaan.  Alue, jossa on tällä tavoin operoitu, on Palestiinan valtion aluetta, jolloin miehityksen takia sotarikoksen tunnusmerkit täyttyvät. Jos se olisikin ollut omaa aluetta, tilannetta voitaisiin silti kuvata etniseksi puhdistukseksi, joka sekin on katsottu rikokseksi ihmisyyttä vastaan. Ja kukin ihmisten hakkaaminen, uhkailu puskutraktorin kaatama talo ja eläinsuoja ovat rikoksia henkilöitä ja heidän omaisuuttaan vastaan. Jos ette te "useammat" tätä näe, on siellä sitten koolla useitten umpisokeitten seurakunta. Tähän ei kelpaa vastaukseksi, että Hamas..., näistä häädetyistä ja vainotuista harvat ovat olleet Hamasin aktiiveja eikä heitä ole sen perusteella edes yritetty valikoida.