Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26641 Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen julkinen liitto

03.01.2014 18:20

#26639: - Re: Re: Miehen ja naisen välinen julkinen liitto

...esimerkiksi vaatetus-, ja ruoka sekä kivityssäännöt ovat siis ikuisia...? Ai niin, se vanha liitto -seliseli... Mitenkäs Paavalin hiusmuotivinkit, nehän ovat uutta liittoa...? Onko meidän otettava tosissamme esimerkiksi riivaajat, vaikka olemme nykyaikana täysin selvillä siitä, miten genetiikka, mikrobit, karsinogeenit, ruokatottumukset ja psyykkinen tila vaikuttavat sairastumisiin?

Mikä on se Raamatun totuus, joka on keskenään täysin ristiriitainen ja muuttunut Raamatun kirjoittamisen aikana ja mistä emme, kuten itsekin sanoit, aina voi tulkita yksikäsitteistä totuutta, koska emme tiedä tarkasti tuon ajan käsitteitä, sanojan tarkkoja merkityksiä ja kulttuurisia asiayhteyksiä, joissa jotain on kirjoitettu...?

Vastaukset


Vieras

#26642 Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen julkinen liitto

2014-01-03 18:44:21

#26641: - Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen julkinen liitto

Lähinnä olisin kiinnostunut rakentavasta keskustelusta ja tuosta, että mitä itse asiassa tarkoitat tuolla seliseli? Onko jokin jäänyt epäselväksi vai kertooko se siitä, että et halua tai voi uskoa? Liberaalikristitty vai umpiateisti, ehkä agnostikko? Kysymyksiä on tuossa kyllä aika monta. Onko halukkuutta keskustella vaiko vain riitelyä.