Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vieras

#27575 Re: Re: Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

28.01.2014 01:19

#27569: Kypsä - Re: Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

Mitä hengellisiin asioihin tulee, sinulla on vielä "laput silmillä", koska et ymmärrä profetioita. Jouko Piho on tämän lopun ajan Jumalan valitsema työntekijä ja profetioiden, sanomien, ilmestysten ja unien kokoaja.

Jumala on asettanut avioliiton miehen ja naisen välille.  Jumala ei salli pyhiä arvoja loukattavan.  Jos rikomme näitä arvoja, tuomiot ovat sen mukaisia.

 

Vastaukset


Vieras

#27578 Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

2014-01-28 08:51:31

#27575: Vieras - Re: Re: Profeetta Jouko Pihon Profetia-sivuilta

 


Mutta mieluummin rakentaa kokonaan Jumalan elävän ja pyhän sanan lujalle perustalle, joka ei suurimmissakaan myrskyissä katoa alta.  Profetiatkin niin usein sekoittuvat siihen,  mikä on ihmisen sielusta,  vaikka puhdas, kirkas profeetallinen sana taas on ääretön lahja.  Mutta useinpa täytyy olla suodattimet paikallaan kun näitä kuuntelet!
Kun aletaan kokonaan vaeltaa niiden valossa -   ei huomaakkaan että valo on vaihtunut. 
Älkää jokaista henkeä uskoko!   Sielunvihollinen on sakakavala ja toimii kaikilla sektoreilla kammetakseen pois uskon luottamuksesta ja rauhasta.  On tästä juuri äskettäistä kokemusta,   se tahtoo aina lopulta lyödä kiilaa ihmisen ja Jumalan välille.  Unen maailman aavistelen oleman kaikkein riskialttein,  kosket pysty tunnistamaan välttämättä lähdettä.