Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#30021 Älä rakentele olkiukkoja!

28.02.2014 06:11

#30020: Armo riittää, aamutuimaankin! - Re: Re: Tämä on suunta?! Lue Aleksin tarina! 

 Minä en noista  heteroenemmistöön  kohdistuvista vainoista seksuaalivähemmistön taholta teinä  edes ilkeäisi puhua mitään...

 Kysyin täällä eilen oliko kukaan katsonut TV 1:llä klo 22.00 näytettyä dokumenttia  nimeltään"Venäjän vainotut  homot"!

 Kuten jo arvata  saattoi, kukaan ei  tietenkään ollut edes huomannut sitä siellä ,eikä ketään kiinnostanut edes vilkaista .

Ohjelma löytyy Areenasta, joten katsopa sieltä mitä oikea vaino  tämän hetken todellisuudessa on äläkä höpöttele mistään "huutavista kuoroista" tai homojen  harjoittamasta painostuksesta enemmistöä kohtaan.

 Katso ja kuuntele  sitä tarkkaan , mieti näkemääsi ja puhu vasta sitten. Venäjän ns. ´homopropagandalaki´,niin kauan kuin sitä jatkuu, MAKSAA IHMISHENKIÄ!

Vastaukset


Vieras

#30026 Re: Älä rakentele olkiukkoja!

2014-02-28 07:40:34

#30021: res.matr. - Älä rakentele olkiukkoja!

Älähän hättäile res.matr. Kaikki ovat silloin tasa-arvoisia. kun toiset vaan hyväksyisivät ja hyväksyvät tasa-arvoisen avioliiton naisen ja miehen välisen ja me muuthan olemme jo hyväksyneet rekisteröidyn parisuhteen ja heidän lakinsa. He voivat tehdä laistaan ja parisuhteestaan vielä tasa-arvoisemman. Antakaa meidänkin olla rauhassa tasa-arvoisessa naisen ja miehen välisessä avioliitossa. Näin on hyvä ja kenelläkään ei ole siihen mitään mokottamista. Tämän asian vuoksi ei pitäisi olla kenelläkään mitään eripuraa. Kyllä sopu sijaa antaa. Eripura johtuu aivan muista asioista.


Vieras

#30039 Re: Älä rakentele olkiukkoja!

2014-02-28 10:58:52

#30021: res.matr. - Älä rakentele olkiukkoja! Res.Matr.

 

 

Kyllä nämä on kummatkin aivan  SILKKAA TODELLISUUTTA,    sekä Venäjälle homojen   vaino, (huonosti  tosin itse tunnen)  että näissä "kiikun kaakun maissa" taas toisinpäin. ( Eikä vaan kiikun kaaakun vaan kohta kumollaan!)   Vaikka ymmärrän ettei se kaikkien näkökulmasta näin  ole.