Reposaaren koulu on säilytettävä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#13

21.03.2014 11:45

Reposaaren valttina saada lisää uusia nuoria asukkaita on ollut kaikki palvelut pienessä taajamayhteisössä: koulu, päiväkoti, kirjasto, apteekki, kauppa, pankki, ravintolat ym. Tänä keväänä jo lopetettiin pankkipalvelut. Ei enää koulun lopettamista! Sitten kyllä kaikkoaa loputkin asukkaat. Kyllä pienelle koululaiselle on 17 km/suunta liikaa. Järjetöntä!

Vastaukset


Vieras

#59

2014-03-29 09:20:49

#13: -

"Reposaaren valttina saada lisää uusia nuoria asukkaita on ollut kaikki palvelut pienessä taajamayhteisössä: koulu, päiväkoti, kirjasto, apteekki, kauppa, pankki, ravintolat ym. Tänä keväänä jo lopetettiin pankkipalvelut. Ei enää koulun lopettamista! Sitten kyllä kaikkoaa loputkin asukkaat. Kyllä pienelle koululaiselle on 17 km/suunta liikaa. Järjetöntä!"

Tehkää jotain asioiden eteen. Asuin siellä kolmen lapseni kanssa neljä vuotta. Reposaari on hieno paikka asua, mutta liian sisäpiirinen paikka kaupungista muuttavalle. Lapset kärsi jatkuvasti kiusaamisesta ja tosiaan tunsin itseni myös muukalaiseksi siellä asuessa. Pankki on nykyään netissä, mutta kaksi kallista kauppaa siellä on. Nyt asutaan luvialla ja ollaan tyytyväisiä kaikki koulunkäyntiä myöten.