MATILDA ON PELASTETTAVA

Kommentoitu viesti


Vieras

#12 Kyllä satamaa tarvitaan Meri-Teijossa

28.07.2011 18:52

#11: - Re: Re: Alueen keskeisin ravintolayrittäjä olisi valmis jatkamaan 

 Satama on meille erittäin tärkeä, sen palvelut mm polttoainejakelu ja vierasvenepaikat sekä telakointikin.

Toivotaan että myös ravintolat, kahvilat ja myymälät joku päivä koristavat satamaamme.

Yksityiskohtia en tunne, mutta tuntuisi järkevältä mahdollistaa rakentaminen satamassa, eihän sellainen satama jossa ei ole palveluita, kannata kellekään. Varmaan kaupungin johto voisi edesauttaa asiassa, onhan meillä valtuuston puheenjohtaja Jukka Roos Teijolta. Samoin Mathildedalissa on valtuutettu joka omalta osaltaan voisi viedä viestiä eteenpäin satamamme rakentamisen hyväksi. Ehkä näillä saisi luvat ja kaavat kuntoon..

 

Vastaukset


Vieras

#13 Re: Kyllä satamaa tarvitaan Meri-Teijossa

2011-07-28 18:56:35

#12: - Kyllä satamaa tarvitaan Meri-Teijossa 

 Olen puhunut sen sataman hoitajan kanssa, hänelläkin on käsitys että satamaan on halukkuutta.

Venepaikkoja kysytään, vierasvenepaikkoja halutaan ja huoltoasemaa odotetaan takaisin. Hän olettaa että kun kaavat tulevat, palvelut kyllä palaavat ja lisääntyvät. Nestekin on halukas kun luvat ovat taas voimassa.

Voisiko joku tehdä jotakin että saadaan satama taas toimivaksi.


Vieras

#15 Re: Kyllä satamaa tarvitaan Meri-Teijossa

2011-07-29 08:44:31

#12: - Kyllä satamaa tarvitaan Meri-Teijossa 

 Tämä Jukka Roos sai aikaan retkeilyalueenkin, jos hän nyt saisi makasiinin vetämään pois kaavavalituksensa, se olisikin tosi iso juttu. Sataman rakentaminen toisi kylään suoraan tai välillisesti jopa 60 - 80 työpaikkaa, koska silloin kaikki uskaltaisivat taas rakentaa. Ja meidän huviloidan ja omakotitalojen laskeva hintakierre pysähtyisi, joku puhuu jo 30 % laskusta ja ostajatkin ovat hävinneet. Eihän kukaan halua tulla alueelle jossa matkailukeskuksen palvelut menevät vain huonompaan suuntaan. Mekin tulimme Master Planin innoittamina, jossa alueen kehitys oli hyvin esillä. Eikö yksi kaavavalittaja ole vastuussa ?