Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#40392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa.

06.08.2014 12:40

#40387: - Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa. 

 Siis jos saan, näin uskovana ihmisenä tarjoilla ratkaisua tuohon laskutoimitukseen. Kyllä maallistuneen ihmisen mielestä Elon laskuopin mukaan vastaus täytyisi olla viisi, näin minäkin olen sen koulussa opiskellut. Mutta sitten tulee se iso MUTTTA.

Täällä elämässä ei päde vain kaikki se, mikä voidaan todistaa todeksi. Itseasiassa ihminen itse on keksinyt tuon periaatteen, että kaikkien tulisi olla todistettavissa.

Jos laskutoimitusta katsottaisiin "hengellisten silmälasien" lävitse, ei riitäkään vastaukseksi viisi, koska laskuista unohtui yksi pois, Jumala. Sitten se olisikin kuitenkin se kuusi, vaikka se alkuun tuntui niin väärältä! Oppia ikä kaikki.

 

Jumalaa voi pyytää omaan elämään mukaan, laskutoimitus sujuisi paremmin. 

Vastaukset


Vieras

#40393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa.

2014-08-06 12:52:52

#40392: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa. 

Pääosa näistä 2+3=6-toistelijoista käyttävät ihan muuta kuin uskonnollisia perusteita. He siteeraavat homovihamielistä kvasitiedettä ja tulkitsevat itse todellisia tilastoja samalla pistämättömällä logiikalla, jolla he saavat toisaalla myös Raamatun käteväksi iskuaseeksi - siis ymmärtämättä kummastakaan hölkäsen pöläystä. Niille on myös ominaista, että ne eivät muutu, vaikka ne on osoitettu paikkansa pätemättömiksi. Sellainen ei ole järkevää "kertausta", vaan vaikuttaa ilmeiseltä, että toistelija toivoo, että satunnaiset lukijat eivät lehteilisi sivuja taaksepäin huomatakseen väitteiden alas ampumiset.

Mitä taas tulee uskonnollisiin perusteisiin, jokainen pitäköön niiden suhteen oman näkökulmansa OMASSA ELÄMÄSSÄÄN. Täällä taidettiin käydä vähän aikaa sitten keskustelua kalastelusta, jossa oli harvinaisen paljon ajatuksen tynkää siihen nähden, että myös monet uskovaiset ymmärsivät ne rajat, jotka lähimmäisenrakkaus tässä asiassa asettavat. He ymmärsivät, että toisten asioihin puututtaessa tavalla jota täällä nähdään, lähimmäisenrakkaus korvautuu todellisuudessa itserakkaudella.


Vieras

#40398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa.

2014-08-06 14:47:06

#40392: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EVL tukee naisen ja miehen tasa arvoista avioliittoa. 

 Juu kyllä Jumala mukaanlukien vastaus on kuusi. 

Laskutoimitusesimerkissä toiseksi viimeinen kirjoittaja totesi, että "Eikö tässä juuri todettu perustelemalla, että se on 5 ??!". Tämä on hyvin tyypillinen tapaus tällä palstalla. Kaikki keskustelijat eivät suinkaan todenneet vastaukseksi viittä, ainoastaan toisen keskusteluosapuolen mielestä tuo oli lopullinen vastaus.