Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti

sanonpa nyt vaan

#39

04.12.2014 19:13

miten mahdollisesti teihin homoliittojen vastustajiin tämä vihkimisen salliminen vaikuttaisi? Homot elävät nykypäivänäkin saman katon alla ja parisuhteessa.. Lapset oppivat ja nykypäivänä tälläinen on aivan normaalia. 100 vuotta myöhemmin on kuvia siitä kuinka ihmiset on ollu niin alkukantaisia että katsoo kaiken raamatusta.. Niin juuri siinä samassa kirjassa käsketään kivittämään ihmisiä. Olisko taas aika miettiä uudestaan...

Vastaukset

Massachusetts

#45 Re:

2014-12-04 20:03:20

#39: sanonpa nyt vaan -  

 Siis ensin harmittavalta vaikuttava "tasa-arvoinen liitto"- sitten koulussa opetetaan kaikkia yhdenvertaisina ja homoliitot saadaan lisääntymään ja kristityt ei koskaa voi hyväksyä muuta avioliittoa kuin miehen ja naisen Jumalan luomistyöna ja säätämyksen mukaan. Massachusetts ja Kanada ovat esimerkkeja mitä siitä tulee. Sitten seuraavaksi vaatii kaikki muunkinlaiset liittolaiset samaa taaskin ´tasa-arvoon" vedoten ja lapsille kaikki mallit erilaisista liitoista malliksi "tasa-arvoisina" liittoina. - ei kiitos sellaista Suomea. Avioliitto on vain ja ainoastaan miehelle ja naiselle, ei kaiken maailman muille versioille, joita ihmiset halujensa mukaan keksivät tässä maailmassa. 

Katso se Massachusetts video ensimmäisestä kommentista ja kerro jos itse haluat sellaisen Suomen ja jos, niin miksi. Perusteluja, please!