Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

Kommentoitu viesti

Nyt pelkään todella

#160 5 SOTE-aluetta ja niiden keisarilliset itsevaltiaat.

20.01.2015 07:10

Ajattelepa tätä SUHTEESSA SOTE-uudistukseen: 5 sotealuetta, niiden johdossa 5 vakuutuslääkäriä, jotka on vapautettu kaikesta rehellisyydestä, ja potilasasiakirjat laaditaan ainoastaan heidän muokkaamassa ja karsimassa muodossa, oli sitten kyse mistä tahansa potilaalle sairautensa ja vammansa perusteella lakien mukaan myönnettävästä etuudesta.

Entä sitten, kun on kyse potilaan potilasasiakirjojen eli potilaan terveyttä ei kun sairautta ja vammoja koskevien todisteiden kirjaamisesta muistiin vakuutusyhtiöystävällisen keisarin ohjeiden mukaan?

Ja mitenköhän silloin käy potilasasiapapereihin ja eläke- ja vakuutuskorvaushakemuksiin tehtävien kirjausten kanssa? Entä sairautensa tai vammansa vuoksi korvauksiin oikeutetun potilaan lääketieteellisten tutkimusten ja hoitojen järjestämisen toteutumisen kanssa? Eihän tämä toimi nytkään, niin kuinka sitten kussakin keisarillisessa minisuomivaltiossa.

Rehellisten lääkäreiden kirjoittamille lähetteille saattaa tulla taipumus kadota tai jäädä muuten vain ottamatta huomioon, vahingossa tietenkin. Muitakin ongelmia varmaan nousee.

SOTE-uudistuksen jälkeen Suomi on läänitetty viidelle itsevaltiaalle ja kaiken laillisuusvalvonnan yläpuolelle nostetulle keisarille.

Vastaukset


Vieras

#161 Re: 5 SOTE-aluetta ja niiden keisarilliset itsevaltiaat.

2015-01-20 18:30:01

#160: Nyt pelkään todella - 5 SOTE-aluetta ja niiden keisarilliset itsevaltiaat. 

 Näin suomi jakautuu kahtia ne joilla menee hyvin ja ne joiden sallitaan jalostaa arjalaista rotu oppia.

Ne itse oppineet totuuden vastaisen kirjauksen omaavat tärkeät ns ylilääkärit dosentiti eli opettavat lääkärit joille on luotu ns valta tuomita ja rangaista sitä työntekijää jolle on sattunut työtapaturma sen aihettajaa ei voi rangaista koska kela sakoittaa kaikkia niitä työnanatjia jolle sattuu tyätapaturma.Jos työntekijöitä on esim tuhat sakko määräytyy työntekijän henkilömäärän mukaan.

Siten monet työnantajat ovat tehneet yrityksistä jokaisesta oman osastonsa esim yritykset joita monella paikkakunnalla ovat oma yksikkönsä max 15 toimihenkilöä ja kuka voinee päätellä onko työnanatja vakuuttanut työntekijän työtapaturman varalta??

Jos on  riskialttiissa yrityksessä ja ei ole vakuutettu niin ei saa koskaan korvauksia?

Vakuutuksia voidaan verrata esim autovakuutuksia kaikenvara tai normaali kasko.