Taidepoliittisen asiantuntijaryhmän hallitusohjelmatavoitteet

Kommentoitu viesti

Adressin psta

#51 Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet

26.03.2015 06:46

#50: Markku Laitinen - Re: Re: Taiteen julkiset tuet 

 Sorry Markku että nauroin! Tämä vastaus oli yhtä hassu kuin toi edellinen pitkä kirjoituksesi. 
Taidat elellä ihan "omissa sfääreissäsi"  ;)

Vastaukset

Markku Laitinen

#52 Re: Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet

2015-03-26 07:48:21

#51: Adressin psta - Re: Re: Re: Taiteen julkiset tuet 

 Hienoa että osaat nauraa ihmisoikeusrikollisuuden puolustamisellesi sieltä nimimerkkiesi takaa, omalla nimellä se olisikin hiukan vaikeampaa. Samoin kuin tuo keskustelun jatkuva kääntäminen koskemaan sivuasioita, eli minua, sekään ei onnistuisi jos kirjoittaisit omalla nimelläsi, koska paljastaisin henkilökohtaisen kaunan kirjoitusten kääntämisen takaa.

Joten yritetään nyt pysyä asiassa, siinä että tuki taiteelle on aina samalla tuki Ihmisoikeusrikollisuudelle. Eli älä tue taidetta, taistelet Ihmisoikeusrikollisuutta vastaan.

Tämä keskustelu on loistava esimerkki siitä minkälaisia keinoja virallinen taidekenttä käyttää sellaisiia taiteilijoita vastaan jotka eivät kuulu näihin taidealan järjestöihin. Samalla tämä adressi on loistava esimerkki siitä miten taide ei ole vapaata ja että se on pienten elitistipiirien hallussa, jotka ajavat vain omia etujaan, ei alan kaikkien toimijoiden etuja. Taidealalla siis pieni elitistitaiteilijoiden joukko ajaa omia etujaan valheellisin väittein ja yrittävät saada itselleen valtavan kilpailuedun verrattuna niihin taiteilijoihin jotka eivät näihin alan järjestöihin kuulu, niiden etujen lisäksi jotka ovat jo saaneet itselleen.