Bussiliikenne takaisin kesäksi Kiikalaan

Kommentoitu viesti

oma valinta

#9 Kuljetus ei ole kunnan lakisääteinen palvelu

27.05.2015 07:21

Nyt puhutaan paljon kuntien tehtävien karsimisesta. Kuljetus ei kuulu kunnan lakisääteisiin tehtäviin, paitsi koululaiset. Miksi muiden pitäsi maksaa toisten kulkemiset? Maalla asumisella on omat hyvät ja huonot puolensa, samoin kaupungissa. Jokainen valitsee itse missä asuu.

Vastaukset

Masa

#10 Re: Kuljetus ei ole kunnan lakisääteinen palvelu

2015-05-27 07:58:46

#9: oma valinta - Kuljetus ei ole kunnan lakisääteinen palvelu 

Juuri näin. Ilmeisesti tieto kesälakkautuksista ei ole kantautunut Salon paikallisliikenteelle saakka, koska kesälle näyttää olevan vielä vuoroja ajossa. 

Tarja Palomäki
Adressin tekijä

#12 Re: Kuljetus ei ole kunnan lakisääteinen palvelu

2015-05-27 11:49:59

Jos tälle linjalle lähdetään niin miksi työssä käyvät maksavat verorahoilla työttömien elämisen? Miksi autoton maksaa teiden kunnostuksista?  Miksi lapseton maksaa lapsilisistä ja leikkipuistojen kunnostamisista ym. Listaa voi jatkaa... verorahat hyödyttävät meitä kaikkia jossain tilanteessa ja vaiheessa. on totta että jokainen päättää missä asuu. Minä esim. Muutin kiikalaan 2014 joulukuussa. Ennen muuttoa varmistin kulkuyhteydet Saloon. Mikäli bussikuljetuksen loppumisesta ilmoitetaan 1,5 viikkoa ennen loppumista on vaikea muuttaa parempien kulkuyhteyksien päähän, tarkoitus on hankkia auto, mutta mikäli joudun kieltäytymään töistä on sen hankkiminen mahdotonta. itse henkilökohtaisesti laitan verorahaa mieluummin bussiliikenteen ylläpitämiseen kuin ylläpidän/tuen työttömyyttä. Nuorien on tärkeää päästä myös kesällä liikkumaan ja harrastelemaan. on turha puhua siitä että nuoret eivät harrasta tai notkuvat kotona palaamassa mikäli liikkuminen evätään heiltäkin kesäksi.bussimatka ei ole ilmainen ainakaan minulle. Maksan lipun omista rahoista.  

Mikäli ison bussin ei ole kannattavaa kulkea Saloon tulisi miettiä muu vaihtoehto.  Liikenteen lopettaminen ei ole mielestäni ratkaisu,  eikä se tue työllistymistä.