Victoria Milan sivusto pois Suomesta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#5 Re: Oma valinta

25.10.2011 23:11

#4: - Oma valinta

Ei tosiaan yhden sivun poistaminen ratkaise ongelmaa, eikä tarkoituskaan ole kai eliminoida pettäjiä - niitä itsestään epävarmoja ihmisiä tulee varmasti aina olemaan. Järkyttävintä on kuitenkin se, että tällaistä bisnestä mainostetaan mm. radiossa. Sillä tavalla annetaan kyllä aika huono kuva nyky-yhteiskunnan moraaliajattelusta.... Halutaanko lapsemme kuulevan mainontaa, jossa tylsyyden ratkaisemiseksi tarjotaan toisten ihmisten huijaamista? Olisikohan tärkeämpää muistuttaa ja antaa malli siihen, että parisutdetta voi kyllä piristää muillakin keinoilla... ja jos ei vain viitsi/halua nähdä vaivaa, on aina mahdollista viettää villiä sinkkuelämää!

Ero on nyt tosiaan siinä, että esim. Facebook ja Suomi24 eivät palveluina yllytä moraalittomaan pintaliitoelämään, vaikkakin käyttäjissä niitä varmasti on pilvinpimein.... Rahastava yllytys nyt on kuitenkin melko mautonta, ja osoittaa, että empatia on ilmeisesti joidenkin mielistä unohtunut täysin.

Julkisella puheella on vanhempien käytöksen ohella suuri painoarvo siihen, mitä tulevat sukupolvet(kin) arvostavat, joten odottaisin kyllä, että tällainen kaupallisuus todettaisiin julkisesti hyvän maun vastaiseksi!

Vastaukset


Vieras

#20 Re: Re: Oma valinta

2011-12-16 11:31:49

#5: - Re: Oma valinta 

 Mun mies teki tunnukset sivulle, sain selville ihan vahingossa. Hän puolusteli tekoaan että teki sen vaan koska näistä sivuista puhutaan niin paljon, mutta ei se selitä miksi tunnukset piti tehdä... Hyvästi tälle p*skalle! Ei tule ikävä...