Victoria Milan sivusto pois Suomesta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Victoria Milan sivusto pois Suomesta!.

Rusoposkinen Inkkari

#1 Kiitos

17.10.2011 14:41

En ollut aiemmin kuullutkaan Victoria Milanista, mutta näitä addresseja läpi käydessäni törmäsin tähän nimeen ja introstasi kiinnostuneena googletin Victoria Milania.

Nyt on treffit sovittu ja jännitystä elämässä! Kiitokset mainoksesta!
Mimmi 10+

#2 Naurettavan munatonta toimintaa

18.10.2011 16:06

Järkyttävää huomata tällaisen sivuston olemassaolo. Millaiset munattomat ihmiset tällaista sivustoa edes käyttävät?
Olen itse sortunut pettämään ja minua on petetty. Virheistä pitäisi oppia.
Järkyttävää että tällaista tietoista suunniteltua pettämistä tuetaan ja kannustetaan ihmisiä siihen. Pitäisi kysyä että eikö sellaisella ihmisellä joka tällaista sivua käyttää, ole yksinkertaisesti munaa erota? Ei tekosyyksi käy lapset tai muuten hyvä suhde. Munattomuutta se on! Oli sitten kyseessä mies tai nainen!

Pois tällainen sivusto! Eiköhän ne epätoivoiset reppanat muutenkin löydä pettämiskavereita ilman että tarvitsee erikseen olla tällaista sivustoa.
Sairasta touhua

#3 Missä on rakkaus?

22.10.2011 11:03

Maailma on sairas, uskomattoman sairas! Pettämisen jännityskö on päällimäinen ilo ihmisen elämässä? Ovatko ihmiset todella näin sairaita? Aito välittävä rakkaus ei tee pahaa puolisolleen. Pettäjät ovat itsekkäitä, enemmän hekumaa ja himoa rakastavia kuin todellista rakkautta tuntevia ihmisiä. Himo on tehnyt ihmisistä sekopäitä. Älkää ikinä unohtako että tämä maksaa vielä näille ihmisille ja heidän läheisilleen helvetin tuskan jo tässä elämässä.

Vieras

#4 Oma valinta

23.10.2011 10:59

Elämä on valintoja täynnä. Uskotteko tosiaan, että yhden sivuston poistaminen ratkaisee pettämisongelman? Ihminen, joka haluaa pettää, tulee sen tekemään sivun avustuksella tai ilman. Netti on pullollaan yhtä ja toista sivustoa, mutta päätöksen sivuston käytöstä tekee käyttäjä.

Jos välttämättä haluaa puolustaa perinteistä seksielämää, niin perustaa sen mukaisen adressin. Suomessa on vino pino muitakin sivustoja, joilla sovitaan yhden yön jutuista. Kaikkiko ne mielestäsi pitäisi poistaa? Silloinhan Suomi24 ja Facebook lähtisivät pois etupäässä.

Itse en kannata kenenkään seksielämän valvomista yhteiskunnan taholta. Se on jokaisen henkilökohtainen asia, mitä ja kenen kanssa lakanoiden välissä tekee. Jos joku kiihottuu epäperinteisestä seksimuodosta pornosta, niin mikäs siinä. Sinun ei sitä tarvitse katsoa. Inhottavat tälläiset joka asiaan puuttuvat jeesustelijat, joilla on pakkomiele siveellisyyteen.

Vieras

#5 Re: Oma valinta

25.10.2011 23:11

#4: - Oma valinta

Ei tosiaan yhden sivun poistaminen ratkaise ongelmaa, eikä tarkoituskaan ole kai eliminoida pettäjiä - niitä itsestään epävarmoja ihmisiä tulee varmasti aina olemaan. Järkyttävintä on kuitenkin se, että tällaistä bisnestä mainostetaan mm. radiossa. Sillä tavalla annetaan kyllä aika huono kuva nyky-yhteiskunnan moraaliajattelusta.... Halutaanko lapsemme kuulevan mainontaa, jossa tylsyyden ratkaisemiseksi tarjotaan toisten ihmisten huijaamista? Olisikohan tärkeämpää muistuttaa ja antaa malli siihen, että parisutdetta voi kyllä piristää muillakin keinoilla... ja jos ei vain viitsi/halua nähdä vaivaa, on aina mahdollista viettää villiä sinkkuelämää!

Ero on nyt tosiaan siinä, että esim. Facebook ja Suomi24 eivät palveluina yllytä moraalittomaan pintaliitoelämään, vaikkakin käyttäjissä niitä varmasti on pilvinpimein.... Rahastava yllytys nyt on kuitenkin melko mautonta, ja osoittaa, että empatia on ilmeisesti joidenkin mielistä unohtunut täysin.

Julkisella puheella on vanhempien käytöksen ohella suuri painoarvo siihen, mitä tulevat sukupolvet(kin) arvostavat, joten odottaisin kyllä, että tällainen kaupallisuus todettaisiin julkisesti hyvän maun vastaiseksi!

Manu

#6 Rauha maassa

26.10.2011 22:36

No joo, ei tarvitse olla liian välkky huomatakseen, että koko Victoria Milan sivusto on täyttä kusetusta.

Näitä vastaavia on nähty useita, tosin vain perinteisinä deittisivustoina. Esim. be2 on samanlainen rahastusautomaatti. Tämä on vain verhottu parisuhteessa eläville, taitaa olla enemmän puutteessa olevia miehiä kuin vast. sinkuissa;)

Jos olet mies, et tee ilmaisjäsenyydellä mitään. Heti profiilin luomisen jälkeen sinulle alkaa tulla ns. flirttejä yms. skeidaa, mutta "yhteyttä" keneenkään et saa, ellet kaiva kuvettasi. Suurin osa profiileista on feikkejä, samankaltaiset profiilitiedot ja nimimerkit toistuvat profiilista toiseen, joka helppo päätellä.

Laskutus on sopivasti jatkuvaperusteinen, irtisanoutuminen tapahtuu "kätevästi sähköpostilla", eli herran haltuun.

Ei käy sääliksi tässä tapauksessa uskottomuus tai pettäminen, vaan ne jotka tulevat huijatuksi.

Vieras

#7

31.10.2011 18:30

Perusperhe kunniaan.
Ei ihminen tarvitse tällaista.
Sotii meidän uskonnollista ja avioliittolakia vastaan.
truepassion

#8 Re: Kiitos

03.11.2011 13:55

#1: Rusoposkinen Inkkari - Kiitos

Sama täällä! Yhden ihanan neidon löysin ja elämä taas maistuu, kun saa intohimoa osakseen...


Vieras

#9

07.11.2011 09:11

Avioliitto on pyhä ja sitä kunnioittaa ihminen jolla on arvot kohdallaan.

Vieras

#10

07.11.2011 21:55

Ihan törkeetä, että tällaista sallitaan Suomessa! Kristitty maa!
Hildur

#11 Hyvät arvot kunniaan!

07.11.2011 21:57

Kannatan arvoja, jotka pitävät perheet yhdessä. Lapset tarvitsevat äidin ja isän. Tällainen törky hajottaa kaikkein tärkeimmän, lapsen kasvualustan.

Vieras

#12 Oksennusrefleksi

09.11.2011 16:23

Itse en ole ikinä ollut parisuhteessa, mutta täytyy myöntää että onnistuvat kyllä hienosti uutiset tälläisten sivustojen olemassaolosta murskaamaan vielä alaikäisen itseni uskon ihmisiin. Yököttää tämmöinen, tästä sitten loppu elämään aikuisten esimerkillä.
Erobouzu

#13 Järjetön adressi

10.11.2011 05:41

"Viranomaisilla on keinot estää sivuston käyttö Suomessa. Vaaditaan sitä!"

Naurettavaa. Sivusto ei tee Suomen lain mukaan mitään laitonta tarjotessaan tuollaisia palveluja. Kirkko ja valtio on erotettu jo pitkän aikaa toisistaan, minkä takia aviorike ei ole tuomittava teko (lähde: Avioliittolaki 13.6.1929/234 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1929/19290234). Lisäksi en näe sivuston rikkovan lainkaan rikos- tai järjestyslakia (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001 ja http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030612) joten sitä ei voida laillisin perustein netistä poistaa.


"Perusperhe kunniaan.
Ei ihminen tarvitse tällaista.
Sotii meidän uskonnollista ja avioliittolakia vastaan."

Ongelma onkin lähinnä se, että jotkut eivät hyväksy ihmisten ajattelevan hieman eri tavalla, kuin itse ajattelee. Pitääkö meidän kaikkien elää tässä nykymaailmassa seuraten jotakin uskontoa, jonka mukaan huorintekijät pitäisi kivittää kuoliaaksi? Ei pidä. Avioliittoa voivat ihmiset toki kaikin mokomin pitää pyhänä, mutta se ei tarkoita sitä, että kaikkien ihmisten näin tarvitsisi tehdä, sillä kaukana ovat ne ajat, jolloin ihmisiä julistettiin pannaan ja pistettiin häpeäpuuhun kirkonmäelle vain siksi, ettei noudattanut jumalan sanaa niin täsmällisesti, kuin kateellinen naapuri olisi halunnut. Uskokaa tai älkää, mutta ajat ovat muuttuneet ja takapajuiset ja taikauskoiset käsitykset jumalista ovat väistymässä. Kristinuskon voi jättää tästä keskustelusta kokonaan sikseen ja kuten myös yllä mainitsin, ei sivusto myöskään riko avioliittolakia.


Mitä tässä pitäisi siis tehdä? Ehkä ihmisten pitäisi hyväksyä se, että jotkut elävät huonossa parisuhteessa ja Victoria Milan -sivusto on ainoa keino tilanteen parantamiseksi. Ehkä ihmisten pitäisi hyväksyä se, että jotkut eivät välitä omista teoistaan tai niiden seurauksista. Tästä asiasta kohun nostattaminen on hieman sama, kuin joku vaatisi kyynärsauvojen poistamista Suomesta, koska ei itse niitä tarvitse. Se, mitä yksi ihminen tarvitsee ei välttämättä ole sama, mitä toinen ihminen tarvitsee ja sitä pitäisi kunnioittaa. Ihminen itse päättää omat arvonsa.

Henkilökohtaisesti olen pettämistä vastaan. Olen nähnyt siitä aiheutuvan tuskan parisuhteessa, jota petetty osapuoli kuvitteli onnelliseksi, eikä se ollut mukavaa katseltavaa. Onneksi perheen lapsi oli jo aikuinen, joten kaikki ei mennyt pilalle. Olen myös nähnyt parisuhteita, joissa puolisot eivät harrasta seksiä eivätkä puhu toisilleen, mutta ovat liian tottuneita, liian pelokkaita tai liian itsepäisiä eroamaan. Pettämistilanne on kokonaisuudessaan siis hyvin paljolti riippuvainen parisuhdeen laadusta, eikä kukaan ulkopuolinen ole arvollinen tuomitsemaan tilannetta parin puolesta. Täytyy vain toivoa, että aikuiset ihmiset eivät pilaa perheidensä onnea, vaan sivuston käyttäjät todellakin onnistuisivat elvyttämään oman alkuperäisen liittonsa.

Vieras

#14 Kateus vai pelko?

11.11.2011 15:55

Löysin Milanista vaivattomasti varattua seuraa, ja oli todellakin mistä valita. Naiskäyttäjänä sain ilmaislahjan siinä missä miehet (se ylitarjonta) joutuvat maksamaan jäsenyydestä. Sinkkumiehet eivät yleensä tajua tapailun luonnetta vaan alkavat lopulta roikkumaan, mutta kun tapaaminen meneekin kahden varatun ihmisen ehdoilla, on helpompi keskittyä oman suhteensa hyviin puoliin. Tällaisia sivustoja on ollut muualla jo pitkään, mutta takapajuisessa Suomessa tuo on uusi juttu.

En erityisesti yritä valinnallani miestäni satuttaa, mutta jos te ette käytä sivustoa, niin millä tavalla sen olemassaolo on teille uhka? Epäilettekö että oma saattaa sieltä löytyä? Jos noin heikosti luotatte toisiinne, niin ehkä kannattaisi vähän tarkastella sitä omaa napaa ennen kuin alatte huutelemaan toisille "parisuhdeterapiasta" tai vastaavasta...

Vieras

#15

15.11.2011 00:19

Hyvä vihdoinkin asiaa henkisesti puhtaamman Suomen puolesta, jos tässä elämässä sattuu löytämään aidon kauniin rakkauden ja kumppanin niin miksi hävittää se omaa tyhmyyttään ja itsekkyyttään. Jos sen tarkoituksella hävittää jäljelle siitä jää
henkistä kärsimystä ja se on sitä itseään sitte..

Vieras

#16

21.11.2011 08:43

asiallinen adressi hyvä hyvä
J

#17 Re: Kateus vai pelko?

21.11.2011 08:49

#14: - Kateus vai pelko?

ei pahalla mutta tälläisia sivuja käyttävistä henkilöistä tulee mieleen himossa ja nautinnossa piehtaroiva itsensä päälle pissaileva sika joka silti röhnii muille että mitä vikaa, täähän on ihan narkkari touhua jo eri merkeissä.

vv

#18 kyllä kannatti

30.11.2011 17:35

Maksaa 50e, sillä sai hyvät panot ja tippurin
yx äijä

#19 Kokeiltu on

01.12.2011 23:52

ei sillä että olisin hakenut "Victoria Milanin" sivustojen kautta mitään "pettämisseuraa" vaan pelkästään uteliaisuuttani.
Vaikka olenkin miespuolinen henkilö niin minua kiinnostaa positiivisessa mielessä se miksi ihmiset tukeutuvat toisiinsa tällaisten victoriamilan palveluiden kautta.

En ota kantaa siihen onko tuollainen sivusto moraaliton vai ei. Jokainen voi sen päättää mielessään oli se sitten ahdas tai avara.
Niin kuin joku totesikin tässä viestiketjussa "Ei tosiaan yhden sivun poistaminen ratkaise ongelmaa, eikä tarkoituskaan ole kai eliminoida pettäjiä - niitä itsestään epävarmoja ihmisiä tulee varmasti aina olemaan."
Tämän tyyppisiä deitti-palveluja kyllä riittää netissä eikä niitä välttämättä edes tarvitsisi siten julkisesti mainostaa suoranaisena ratkaisuna parisuhdeongelmiin. Vähän kärjistetysti sanoakseni jopa Facebook ajaa miltei saman asian ilman rahastusta. En ole kuitenkaan Facebookin käyttäjä enkä muidenkaan vastaavien palvelujen.

Sitten asiaan. Mitään tuolta Victoria Milan palvelusta ei ilmaiseksi tosiaankaan saa, kuten todettukin. Eikä ilmaisjäsenyydestä ole siten mitään hyötyä. Ainoastaan se toimii houkuttimena seuraavalle tasolle. Tämän todettuani latasin sitten kaikesta huolimatta "kovat piippuun" eli premium-jäsenyyden kuukaudeksi varmistaakseni "täyden hyödyn" jäsenyydestäni Victoria Milanin palvelusivustoilla.
Tein kuvallisen ilmoituksen rehellisesti ihan omana itsenäni Victoria Milanin sääntöjä noudattaen. Ja luin kyllä kaikki palvelun säännöt ja ehdot ennen aloitusta.
En ole siis mikään "rumistus" vaan itsestäni huolta pitävä, keholtani hoikka mutta treenattu. Harrastan kuntoilua joka päivä, pyrin terveelliseen elämäntapaan jne. sekä näytän ikäistäni paljon nuoremmalta vaikka olen jo puolessa välissä kuuttakymppiä.

Jo heti alkuun huomasin ettei ainakaan minunlaisilleni yli viiskymppisille papparaisille tuolla sivustolla ollut juurikaan mitään tarjottavaa, ainakaan tällä hetkellä.

Tuon jäsenyyteni aikana hain seuraa aktiivisista jäsenistä. Kotimaan lisäksi ulkomaita myöten sekä raportoin sivuston suomenkieliselle sekä englanninkieliselle ylläpidolle koko ajan sivuston pienistä teknisistä ongelmista, jotka saattoivat johtua myös muista tekijöistä. Automaatti vastasi sähköpostiini joka kerran että laitetaan työn alle.
Lisäksi raportoin ylläpidolle myös siitä etten ollut viikon aikana saanut yhteyttä keneenkään. Josko sitten viestit ja flirtit olivat menneet edes perille? Koin siten sivuston muut käyttäjät hieman epäkohteliaiksi kun en koskaan saanut keltään mitään vastausta flirtteihini, viesteihini tai chattiin. Feikkejä ehkä tai ottavat sitten liian vakavasti kontaktoitumisen noilla sivuilla?

Kahden viikon ponnisteluistani huolimatta en saanut ikähaitarissa 30-60v naisilta lopulta kuin yhden "flirtin". Kiitin flirtistä viestillä ja vastauskin tuli eli viesti näytti menevän ainakin tässä tapauksessa perille. Kysyin alkuun päästyämme tietenkin hänen tilanteestaan ja kokemuksiaan sivustosta. Yritin samalla saada vaivihkaa selville oliko hän ns. feikki-persoona tuolla sivustolla. Tuntui alussa aidolta, mutta hieman vähäpuheiselta enkä saanut hänestä oikein mitään irti. Jostain syystä hän sitten lopetti viestittelyn muutaman viestin jälkeen.
Hän sanoi kuitenkin saaneensa paljon yhteydenottoja ns. "suoran toiminnan" miehiltä, mutta ei pitänyt sen tyylisestä lähestymistavasta.
Kerroin jo heti alussa mm. etten ole tosiaankaan mikään "p***unhimoinen" mies ja lopettavani Victoria Milan-tilini kohtapuolin.

Tylsistyin vähän tuon viesteilyn jälkeen ja kirjoitin Victoria Milanin ylläpitoon lopettavani tilini, niin sieltä tuli edelleenkin vain automaattivastaus, jossa kerrottiin lyhyesti tilin lopettamisen seurauksista. Lähinnä ehdotettiin ensin tilin deaktivoimista omasta toimesta jolloin tilin voisi aktivoida vielä uudelleen myöhemmin sekä ettei tiliäni voida aktivoida enää uudelleen jos hyväksyn tilini lopettamisen heidän toimestaan.
Hyväksyin lopetuksen ja tilini lopetettiin saman tien. Jep, sivuston rahastustekniikka toimii kyllä moitteettomasti ja eleettömän varmasti.

Tuossa edellä olevassa viestiketjussa "Manulla" on hyvät argumentit alkuunsa ja kiteyttävät hyvin Victoria Milan-palvelun idean ainakin oman kokemukseni perusteella.

Jos olisin ollut ns. tosimielellä liikkeellä, niin olisin ollut kyllä aika pettynyt Victoria Milan sivuston palveluihin kokonaisuutena siinä mielessä että en olisi saanut sieltä mielestäni rahoilleni riittävää vastinetta.
Palvelusta näyttäisi saavan tällä hetkellä ehkä parhaimman hyödyn nuoremmat noin kolme-nelikymppiset, joidenka profiileja näytti olevan paljon.

Loppupalautteessani ylläpidolle mainitsin parannusehdotuksena harkittavaksi jonkinlaisen asiakastyytyväisyystakuun ottamista käyttöön. Voisi olla vaikka alennusta tai ilmaista jatkoaikaa. Nauravat varmaan kippurassa.
Luulen kuitenkin että itseluottamus voi olla siinä vaiheessa jo niin karkuteillä ettei mitään jatkoaikoja enää jaksa;-)

Joku voi miettiä että mitä sitten olisin tehnyt jos yhteydenottoja olisikin tullut pilvin pimein? No, pidin rajana vain viesteillä yksinomaan sivustojen kautta ja jäsenyyteni päättyessä myös viesteilyt automaattisesti loppuvat. En kaipaa tällä hetkellä salaista seuraa liki. Voisin kuvitella että alun jälkeen se olisi muuttunut varmasti enemmänkin rasitukseksi tapauksessani.
Voin sanoa kokemukseni jälkeen etten palaa Victoria Milanin sivustoille enää edes katselemaan jäsenyydestä puhumattakaan. Niin kylläkseni siitä touhusta sain.
Ainut mikä jäi tosiaankin omalla kohdallani harmillisesti puuttumaan oli juuri kontaktin saaminen aitoon ihmiseen. Olisi ollut mielenkiintoista viesteillä.

Nimimerkin "J" sika-assosiaatioista en kyllä itseäni tunnista. Pidän sivistyneenä tutkia ennen kuin alkaa hutkia... nöf nöf

Tässä tämä vähän erilainen lyhennelty kokemukseeni perustuva "Victoria Milan sivusto pois Suomesta!"-viestiketjun jatke. Joillakin voi olla varmasti täysin päinvastaiset kokemukset tuosta sivustosta niin kuin viestiketjussa jotkut mainostaakin. Miehistä siellä varmaan onkin ylitarjontaa ja hauska lukea että miehet joutuvat maksamaan jäsenyydestä siinä missä naisia lahjotaan sisään. Harvoja ei siten riitä kaikille;-)

Kiitos lukijalle, joka jaksoi tänne saakka. Toivon että tästä oli jotain hyötyä jollekin ja ettei kukaan vetänyt tästä "herneitä tai sipuleita nenäänsä". Tämä ei ollut tarkoitettu missään tapauksessa mainokseksi vaan enemmänkin opiksi ja hyödyksi.

Vieras

#20 Re: Re: Oma valinta

16.12.2011 11:31

#5: - Re: Oma valinta 

 Mun mies teki tunnukset sivulle, sain selville ihan vahingossa. Hän puolusteli tekoaan että teki sen vaan koska näistä sivuista puhutaan niin paljon, mutta ei se selitä miksi tunnukset piti tehdä... Hyvästi tälle p*skalle! Ei tule ikävä...


Vieras

#21 Re: Järjetön adressi

16.12.2011 11:38

#13: Erobouzu - Järjetön adressi 

 Jos ei ole onnellinen parisuhteessa ni sitten siitä puhutaan tai sanotaan suoraan että heippa, ei tarvi lähtee pettämään se satuttaa niin helv..!! Ja tuo kyseinen sivusto vaan kannustaa pettämään!!!

Oma mies teki tunnukset ja sain selville ihan sattumalta. Teki todella kipeää

rakkaus oikea

#22 Re: Oma valinta

29.12.2011 22:55

#4: - Oma valinta 

 Jos tällainen deitti saadaan pois Suomesta niin onpahan yksi mahdollisuus vähemmän pettää.Olen ihmetellyt ja ihmettelen vieläkin miten naiset uskaltavat pettää, millaisia nynnyjä on heidän miehet, varoittavana esimerkkinä kerron erään, mies tuli kotiin työreissulta, vaimo sekstaili vieraan miehen kanssa petissä, mies sekosi ja tappoi heti vaimonsa, hän lusi kymmenen vuotta ja eleli suhtkoht normaalia elämää sitten.Ketään ei saa vahingoittaa millään tavalla..Jos Kekkonen olisi pressana tai jos piispoistamme löytyisi edes hitunen moraalia eikä vain että  "riittää kun mulla menee itsellä hyvin" niin tällaiset sairaat deitit olisi jo poistettu maastamme.Lapset ja petetyt kärsivät jo muutenkin liikaa mm.pettämisestä aiheutuvista avioeroista...

Jamriver

#23 vihdoinkin!

01.01.2012 16:38

On se hyvä, että tälläinenkin palvelu saatiin viimein Suomeen! Pyhä avioliitto on kaunis instituutio, mutta liian usein pelkkä illuusio. Meillä kaikilla on vain yksi elämä ja jos siihen löytyy jotain hyvää, niin toivottavasti se ei ole muilta pois!
mariaclaire

#24 antisivu myös facebookissa

02.01.2012 15:37

Liittykää myös tänne Victoria Milan pois suomesta- antisivulle! Facebookin kautta tavoittaa hyvin ihmisiä. laitoin linkin tästä myös sinne.
http://www.facebook.com/pages/Victoria-Milan-pois-Suomesta/106189449499580
Pano-Man

#25 Oksettavia uskovaisia

07.01.2012 13:14

Pahaa tekee nähdä että Suomessakin on vielä näin paljon hihhuliuskovaisia. :(

Hyvät sivut ja tämä adressi tosiaan hienoa mainosta! :) Kiitos aloittajalle siitä.