Victoria Milan sivusto pois Suomesta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#14 Kateus vai pelko?

11.11.2011 15:55

Löysin Milanista vaivattomasti varattua seuraa, ja oli todellakin mistä valita. Naiskäyttäjänä sain ilmaislahjan siinä missä miehet (se ylitarjonta) joutuvat maksamaan jäsenyydestä. Sinkkumiehet eivät yleensä tajua tapailun luonnetta vaan alkavat lopulta roikkumaan, mutta kun tapaaminen meneekin kahden varatun ihmisen ehdoilla, on helpompi keskittyä oman suhteensa hyviin puoliin. Tällaisia sivustoja on ollut muualla jo pitkään, mutta takapajuisessa Suomessa tuo on uusi juttu.

En erityisesti yritä valinnallani miestäni satuttaa, mutta jos te ette käytä sivustoa, niin millä tavalla sen olemassaolo on teille uhka? Epäilettekö että oma saattaa sieltä löytyä? Jos noin heikosti luotatte toisiinne, niin ehkä kannattaisi vähän tarkastella sitä omaa napaa ennen kuin alatte huutelemaan toisille "parisuhdeterapiasta" tai vastaavasta...

Vastaukset

J

#17 Re: Kateus vai pelko?

2011-11-21 08:49:52

#14: - Kateus vai pelko?

ei pahalla mutta tälläisia sivuja käyttävistä henkilöistä tulee mieleen himossa ja nautinnossa piehtaroiva itsensä päälle pissaileva sika joka silti röhnii muille että mitä vikaa, täähän on ihan narkkari touhua jo eri merkeissä.