Matalampia kerrostaloja Kirkkonummen Laajakallion keskustaan ja Tolsan seisakkeen läheisyyteen

Kommentoitu viesti

Tero Leskinen
Vieras

#7 Laajakallion uusi ruma talo kuin kopio Hommaksesta

19.08.2010 13:29

Onneksi olkoon, olette saaneet teillekin oman Ruman Talon! Ilmeisesti saman arkkitehdin kynästä nousi joitakin vuosia sitten Hommaksen rivi-/pienkerrostaloalueen paraatipaikalle saman näköinen massiivinen punatiilimöhkäle, joka paikallisten suussa sai heti kutsumanimen "Ruma Talo". Oranssi parvekeseinämä meiltä puuttuu, mutta muuten yhdennäköisyys on silmiinpistävä. Kunnan rakennuttaminen on kyllä ihan mitä sattuu. Käsittämätöntä.

Vastaukset

Johanna Vireaho
Adressin tekijä

#8 Re: Laajakallion uusi ruma talo kuin kopio Hommaksesta

2010-08-19 13:43:43

#7: Tero Leskinen - Laajakallion uusi ruma talo kuin kopio Hommaksesta

Tämä jo rakennettu kerrostalo on eri arkkitehtitoimiston suunnittelema kuin tulevat suunnitelmat. Jo rakennettu talo ei sekään ole kauniimmasta päästä, mutta uudet suunnitelmat ovat vielä rumempia. Toivottavasti tämän adressin myötä voimme vaikuttaa, että "Rumat Talot" jäävät vähemmistöön täällä kuin myös muuallakin Kirkkonummella. Ehkä joskus voisi olla hyvä yrittää olla keksimättä taloa ja sen rakennustapaa uudestaan, kun moni hyvä "talokeksintö" on jo todettu toimivaksi ja kauniiksi.

Vieras
Vieras

#10 Re: Laajakallion uusi ruma talo kuin kopio Hommaksesta

2010-08-19 21:06:39

#7: Tero Leskinen - Laajakallion uusi ruma talo kuin kopio Hommaksesta

Piti ajella tuon Hommaksen Ruman Talon kautta työmatkalla ja toden totta, yhtenäistä ilmettä näkyy tämän jo rakennetun Laajakallion talon kanssa.