Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Juhani Starczewski

#1838 Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

27.02.2012 22:01

#1837: Juhani Starczewski - Toisen käskyn poistaminen vuonna 787: 

Jospa Jari olisi alkuperäisten käskyjen takana, niin voisinpa jopa vähän sponssata tavoitteessaan!

Onhan Jarissa särmää!

Kirous kieltäjille

Toisinajatteleville synodi saneli kirouksensa ja tuomionsa. Kauas kirkosta pitää ajaa kaikki, jotka rohkenevat olla eri mieltä ja opettaa toisin tai mitätöidä kirkolliset perinnäissäännöt kirottujen harhaoppien mukaisesti tai tavoitella jonkinlaista muuta määrittelyä tai hylätä jonkin kirkon säännöistä, evankeliumin tai ristin kuvan tai ikonimaalaukset ja marttyyrien pyhäinjäännökset. Erotettava on piispat ja papit, jotka rohkenevat - vieläpä käyttäen hyväkseen yhteisiä pyhiä esineitä ja laillisia luostareita pyrkiä väärin ja ovelasti kumoamaan yhdenkin katolisen kirkon perimätiedon kohdan. Yhteisöstä on suljettava näin menettelevät, yhtä hyvin munkit kuin maallikot.

Onkohan Jarissa tarpeeksi särmää!?

Vastaukset

Juhani Starczewski

#1839 Re: Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

2012-02-27 22:41:02

#1838: Juhani Starczewski - Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787: 

 

Lähetin Jarille kyselyn, kumpien käskyjen takana hän seisoo, koska sillä on todella suuri merkitys. Mehän tiedämme, mihin kirkon muutettujen käskyjen tie on johtanut:
Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
www.credo.fi/raamattu/1933/Room.1.html




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…