Säästetään Hovinsuon Majavien henki Lappeenrannan Skinnarilassa

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#146 Re: Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä

10.11.2010 22:52

#144: Olen uusi Majavien puolustaja - Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä

Et sinä mikään uusi ole, vaan sama vanha rikkinäinen äänilevy, joka on pyörinyt jo pitkään jokaisessa paikassa, jonne ei ole saanut porttikieltoa. Et muistanut tällä kertaa mainita kutsumusta ja vakaumusta, etkä muuten mielenrauhaakaan.

Vastaukset

Pulu, pulu, pulu
Vieras

#151 Re: Re: Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä

2010-11-11 10:37:26

#146: Vieras - Re: Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä 

Tämä nimetön kirjoittaja on se CORVUS , joka on jo vuosia kirjoitellut ja valittanut jokaista asioista,jotka koskevat eläimiä.

Uskomatonta että se on jo eksynyt tänne Majavien keskustelu pastalle valittamaan.

Hän asuu Skinnarilassa Puolakatu 2. Corvukselta on se mielenrauha jo mennyttä, ethän ole saanut näitten vuosien aikana yhtään mitään, aikaiseksi, vaikka hän on valittanut, linnuista ja muista luonnon eläimistä kaikille Lappeenrannan virkamiehille.

Eikö sinun kannattaisi jo syventyä muihin omiin asioihisi, tepasteleppas taas yhden kerran peilisi eteen, niin näet siellä naaman, jolle mikään ei tässä mailmassa ole kohdallaan ja kysy itseltäsi, mitä varten minun piti taas puuttua tähän, kun en ymmärrä majavista yhtään mitään. Pysy siellä lintujen keskustelupalstalla, olethan koko elämäsi ajan valittanut linnuista ja mitään et ole saanut aikaiseksi, rupea hoitamaan mielenterveyttäsi, ja mene ruokkimaan lintuja, niin aikasi kuluu paljon paremmin, jätä kirjoittelu muille, jotka hallitsevat homman.

Ota kaurapussi mukaan ja mene puistoon ja huuda, tipu,tipu, syömään, syömään. Katsokaa mitä hän vastaa ja ihmetelkää. Seuraavassa kirjoituksessa kerron hänen oikean nimensa. Että tälläistä täällä Sinnarilassa.

 

 

 

Vieras
Vieras

#161 Re: Re: Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä

2010-11-11 21:06:27

#146: Vieras - Re: Re: Re: Tätä Majavien tappamisia tullaan käsittelemään Ministeriössä 

 No nyt selvisi tämän #146 kirjoittajan henkilöllisyys! Itse Hanninenhan alias Corvus corone  se siellä taas sotkeutuu asioihin vai ilkeyttään! Pysy erossa asioista, joista et tiedä mitään! Anna asiantuntijoiden hoitaa nämä majava-asiat!