Säästetään Hovinsuon Majavien henki Lappeenrannan Skinnarilassa

Kommentoitu viesti

Riitta Kärmeniemi eläinten ystävä
Vieras

#148 Re: Trollausta ja lakipykalia

11.11.2010 08:53

#147: Jarmo - Trollausta ja lakipykalia

No erilaisia näkökantoja on mikä on valtio,minun ja monen muunkin mielestä se on kansa.Me olemme valinneet kansanedustajat,virkamiehet ym hoitamaan kansakunnan asioita..Mutta tämähän on sitä politiikkaa.

Yksi asia yli muiden,majavien alue tulee julistaa vaikkapa suojelualueeksi,näin saataisiin alue ja majavat rauhoitetuksi.Katsotaan nyt osaavatko meidän edustajamme hoitaa asiat kuntoon.

Kun on 10 ihmistä voi olla 10 eri mieltä asioista.Ps eläinsuojelua on myös se,että kun majavilla on poikaset niihin ei missään tapauksessa pidä nyt puuttua saatikka tappaa.

Vastaukset

Jarmo
Vieras

#149 Re: Re: Trollausta ja lakipykalia

2010-11-11 09:53:45

#148: Riitta Kärmeniemi eläinten ystävä - Re: Trollausta ja lakipykalia 

Juu, erilaisia nakokantoja on toki, ja se sallittakoon. Minullakin. Mutta nakokannat eivat muuta lakia yhtaan mihinkaan: sen mukaan valtion mailla ei kansalaisilla ole sananvaltaa, eika poikasten olemassaolo muuta elainsuojelu- tai metsastyslakiakaan suuntaan tai toiseen. Joten asian tiimoilta on turha yrittaa vedota laittomuuksiin. Niin se vain on, ja uskon etta tama on se asia mita taalla satunnaisesti poukkoileva nimenvaihtelijakin on osaksi ajanut takaa.