Orjatyön teettäminen on lopetettava!

Kommentoitu viesti

Kokoomus ulos Suomesta.

#16 Re: KOKOOMUKSEN vika!

13.03.2012 11:54

#3: Kyykytys kuriin! - KOKOOMUKSEN vika!

Kokoomuksesta tämä kaikki johtuu ja niin kauan kuin tämä suurrikkaiden ja optionnostelijoiden takapuolta nuoleva juppipuolue on hallituksessa, niin kauan jatkuu myös työntekijöiden kyykyttäminen, ilmaistyön teettäminen, työnantajien nuoleskelu, laittomien työsopimusten tekeminen, asiakirjojen pimittely (mm. Kreikka-asioissa, harmaan talouden muistioissa) yms.

Kaikkien vedätysfirmojen ja palkkavilppiä harjoittavien huijarifirmojen toiminta on yleistynyt selkeästi heti Kokoomuksen tultua "hallitusvastuuseen" v. 2007. Samalla ovat yleistyneet ja tulleet huomattavasti röyhkeämmiksi erilaiset roskaperintäyhtiöt kuten esim. Lindorff Oy, Intrum Justitia Oy, Aktiv Kapital Oy sekä kaikki pikavippifirmat.

Samaan aikaan Kokoomus kuitenkin kurittaa pien- ja keskituloisia veronmaksajia tasaveroillaan ja "vastuunkantamista" hokevan pääministerinsä johdolla vierittää vastuuta pien-ja keskituloisille omista casinopeleistään, 6 miljardin euron Kreikkapaketeistaan, jonne veronmaksajien rahat menevät kuin Kankkulan kaivoon yms.

Syyllinen  koko Suomen elinolojen heikentymiseen, työntekijöiden häikäilemättömään kusettamiseen, terveyspalvelujen ja perusoikeuksien alasajoon, eläkeikien nostamiseen yms. on yksin Kokoomusm joka sai vaalivilpillä, oman puolueen kansanedustaja Eero Lehden omistamien huijausgallupfirmojen ja valtamedian tuella keploteltua itsensä sekä eduskunta- että presidentinvaalien voittoon.

 

 

Vastaukset

Pikku Myy
Adressin tekijä

#17 Re: Re: KOKOOMUKSEN vika!

2012-03-13 23:45:24