IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti


Vieras

#1007 Re: Lama lisää turpeen ja puun käyttöä

14.03.2012 19:33

#1006: Kotimaisuus kunniaan - Lama lisää turpeen ja puun käyttöä

"Turvetuotannon päästöt ovat täysin hallinnassa."

Vain ympäristörikollinen voi väittää tällaista.

Vastaukset

Vastaus on Canada

#1008 Re: Re: Lama lisää turpeen ja puun käyttöä

2012-03-14 21:00:25

#1007: - Re: Lama lisää turpeen ja puun käyttöä

Noh, tässähän on nyt niin, että yksi ja sama vapolainen innostui taas kerran kirjoittelemaan useammalla nimimerkillä turvehullutuksen puolesta. Samainen henkilö oli vauhdissa taannoinkin kuukausitolkulla ja tuli vankoin asiaperustein moneen kertaan tyrmätyksi. Tottahan siinä nöyryytyksessä masentuikin ja se vaati reilusti aikaa toipua, mutta nyt on turveakut taas ladattu ja Vapoviestien vuosikerrat luettu periaatteella: Ensin kolmeen kertaan tarkasti läpi lukien ja sen jälkeen ulkoa niinkuin vanhassa alakansakoulussa.

Totuushan on tietysti se, että lama lisää säästämistä ja se on järkevää. Turpeen käyttö lisääntyy muutamiksi vuosiksi näiden Vapon suunnittelemien, uusien turvekolossilaitosten imiessä kaikki liikenevän turpeen. Mutta haukkaus oli liian suuri ja turvetta ei näissä suomalaismonsuuneissa kyetäkään raapimaan kasoille. Siksi vapot vaativatkin kaikki luonnontilaiset suot turveluvitukseen. Sellaista on vapotettu "ympäristövastuu".

Saamme lukea täällä kohtapuoliin lisää vapoviestiä, kunhan herra Turve nappaa näppikset eteensä. Arvattaiskos asiasta pikku skaba; tuleeko propagandaa jo tänä iltana parilla-kolmella eri nimimerkillä, vai menisikö pikkutunneille? No huomenna ainakin tulee, koska sitä kiusausta ei Turvesetä voi väistää.