IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Ranex

#1014

16.03.2012 13:21

No jos et lukemaasi ymmärrä niin en ala sitä sinulle tulkkaamaan.

Varmasti on kaikista muistakin tehty vastaavat määritelmät, mutta täällä puhutaan turpeesta ja tuo oli lähinnä heille, jotka ovat auliisti ylistäneet, sitä kuinka ongelmatonta turve on.

Vesienpuhdistusasiat eivät ole niinkuin turvetta nostavat tahot antaa ymmärtää. Ellette itse sitä ymmärrä, niin ei mahda mitään. Tunnutte uskovan joka sanan, mitä teille syötetään. väkeä.
Progandalla on aina tomppeleita viety kuin litranmittaa ja näin on tänäkin päivänä. on olemassa ihmisiä, jotka oikein kaipaavat sitä, ettei omia aivoja tarvitse rasittaa, näyttää siltä että kaksi jälkimmäistä kirjoittajaa kuuluu tähän ryhmään.

Muistanette ettei tämä adressi vastusta turpeennostoa, vaan siitä aiheutuvaan vesistöjen pilaamista, mitä ei ole saatettu likikään sille tasolle mkitä te täällä hehkutatte.

Turveteollisuus on toiminut siten, että jos olisin osallisena tuohon toimintaan, en kehtaisi sitä pojalleni kertoa. Siinä ei ole mitään suoraselkäistä missään kohtaa pelkkää asioiden vähättelyä ja manipulointia eri keinoin.

Ps. Laittamalla Panex oikean nickini sijaan annoit todella aikuismaisen kuvan, ellei sitten tahaton.

Vastaukset

kokoomuslainen

#1015 Re:

2012-03-18 10:06:46

#1014: Ranex -

No niinpä olikin kirjoitusvirhe sattunut. Anteeksi nyt oikein valtavan paljon. Jos tuollainen kirjoitusvirhe oikeasti satuttaa sinua, niin annat itsestäsi "todella aikuismaisen kuvan".